• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Μάριον στο Nottingham η Κέιτ;

9 Φεβ 2009 | Νέα | 0 comments

Ουδείς αναντικατάστατος. Όποιος πίστευε ότι η αναζήτηση της αντικαταστάτριας της Σιένα Μίλερ στο Nottingham του Ρίντλει Σκοτ θα απασχολούσε για πολύ ακόμα την παραγωγή της ταινίας, τώρα διαψεύδεται πανηγυρικά.
Συντάκτης: Ανθή Νταουσάνη
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ουδείς αναντικατάστατος. Όποιος πίστευε ότι η αναζήτηση της αντικαταστάτριας της Σιένα Μίλερ στο Nottingham του Ρίντλει Σκοτ θα απασχολούσε για πολύ ακόμα την παραγωγή της ταινίας, τώρα διαψεύδεται πανηγυρικά, αφού ο Μαρκ Στρονγκ (που θα ερμηνεύσει τον Γκάι του Γκίσμπορν -δεξί χέρι του Ράσελ Κρόου- στο φιλμ) αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων κριτικών του Λονδίνου ότι η Μάριον θα είναι η αγαπημένη του Μπέντζαμιν Μπάτον, Κέιτ Μπλάνσετ.

Η παραγωγή αυτής της αντιστραμμένης εκδοχής του Ρομπέν των Δασών (με το Σερίφη του Nottingham «καλό καγαθό» – άνθρωπο του νόμου, το διάσημο προστάτη των φτωχών και κατατρεγμένων ως πονηρό και άθλιο και τον Κρόου σε διπλό ρόλο) είχε καθυστερήσει τα γυρίσματά της λόγω αλλαγών στο καστ, αλλά και ανεπιθύμητων καιρικών συνθηκών για τα εξωτερικά γυρίσματα. Πάντως η επίσημη επιβεβαίωση της νέας Μάριον αναμένεται να δώσει το σύνθημα για την έναρξη μιας έντονα δημιουργικής περιόδου χωρίς επιπλέον κωλυσιεργίες.

Συμφωνούμε με τον Στρονγκ ότι η αιθέρια παρουσία της Κέιτ θα δώσει στην ταινία μια φινέτσα που άλλωστε ταιριάζει και στο ρόλο μιας γυναίκας για την καρδιά της οποίας θα κονταροχτυπηθούν όλοι οι νόμιμοι και οι παράνομοι του Σέργουντ.

Ανθή Νταουσάνη

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ