• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Λαμπερή πρεμιέρα για τον καινούριο Τζέιμς Μποντ

24 Οκτ 2012 | Νέα | 0 comments

Ατσαλάκωτα κοστούμια, εντυπωσιακές τουαλέτες και γαλαζοαίματοι: η επίσημη πρεμιέρα του «Skyfall» χόρτασε θέαμα τους φαν που περίμεναν για ώρες την άφιξη των αστέρων
Συντάκτης: Χριστίνα Λιάπη
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

«Είναι απίστευτο. Αυτή είναι η τρίτη μου πρεμιέρα και είναι η μεγαλύτερη και η καλύτερη»: όταν ο Ντάνιελ Κρεγκ, ήδη δοκιμασμένος στο τσίρκο που λέγεται προώθηση ταινίας, εντυπωσιάζεται από μια πρεμιέρα, ξέρεις ότι τα πράγματα έχουν πάει πολύ πολύ καλά. Και η μεγάλη πρεμιέρα του «Skyfall» το βράδυ της Τρίτης στο Λονδίνο ήταν σίγουρα λαμπερή και όσο επίσημη μπορεί κανείς να φανταστεί για μια βρετανική ταινία: αφότου οι αστέρες της ταινίας περπάτησαν το κόκκινο χαλί και χαιρέτησαν τους εκατοντάδες θαυμαστές που τους περίμεναν για ώρες, συναντήθηκαν με τον πρίγκιπα Κάρολο και την σύζυγό του, Καμίλα, η παρουσία των οποίων έδωσε στη βραδιά έναν άλλο αέρα επισημότητας.

Ο σκηνοθέτης Σαμ Μέντες, ο Χαβιέ Μπαρδέμ, η Τζούντι Ντεντς, ο Ρέιφ Φάινς, ο Μπεν Γουίσο, και τα κορίτσια του Μποντ, Ναόμι Χάρις και Μπερενίς Μαρλό, πλαισίωσαν τον αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή της βραδιάς, Ντάνιελ Κρεγκ, ο οποίος δήλωσε «απίστευτα περήφανος» που υποδύεται έναν τόσο εμβληματικό ρόλο. «Ήταν η πεντηκοστή χρονιά άρα έπρεπε να το τιμήσουμε αυτό. Ο Σαμ κι εγώ είμαστε τεράστιοι φαν της σειράς και θελήσαμε να κάνουμε την καλύτερη ταινία που μπορούσαμε. Νομίζω ότι έχει κάνει φοβερή δουλειά,» δήλωσε ο Βρετανός ηθοποιός για την ταινία, που έχει ήδη κερδίσει μερικές από τις καλύτερες κριτικές της ιστορίας για ταινία Μποντ.

Ο Μέντες, που δοκιμάζει για πρώτη φορά τις δυνάμεις του σε εμπορική περιπέτεια, είπε: «Το πιο περίεργο από όλα είναι ότι δύο εβδομάδες πριν ήμουν κλεισμένος σε ένα σκοτεινό δωμάτιο με τρεις άλλους ανθρώπους και τελείωνα ακόμη την ταινία. Οπότε είναι μεγάλο σοκ να βγαίνεις από εκεί και να βρίσκεις ανθρώπους που περιμένουν να την δουν.»


skyfall premiere από NyxtesPremieras

Το «Skyfall», η 23η επίσημη ταινία Μποντ που γιορτάζει τα πενήντα χρόνια της σειράς, κυκλοφορεί στις ελληνικές αίθουσες την 1η Νοεμβρίου.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ