Από ό,τι φαίνεται οι μέτριες έως αρνητικές κριτικές που απέσπασε η πρώτη ταινία, δεν απέτρεψαν τους GI Joe από το να ξαναδοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε ένα sequel.
Το καστ του G. I Joe 2 (με προσωρινό τίτλο Cobra Strikes) διευρύνεται, καθώς ο σκηνοθέτης Τζον Εμ Τσου επιστρατεύει συνεχώς νέα ονόματα, με τελευταίο αυτό της σέξι και παραλίγο Wonder Woman Αντριάν Πάλικι του «Legion» και του τηλεοπτικού «Friday Night Lights» που προορίζεται για τον κύριο γυναικείο ρόλο, αυτόν της Lady Jane. Στο team έχουν «κλειδώσει» οι Ντουέιν Τζόνσον (είπε το ναι για να υποδυθεί τον Roadblock) και Τσάνινγκ Τέιτουμ, ενώ ο Ρέι Παρκ αναμένεται να επαναλάβει το ρόλο του Snake Eyes, o Λι Μπγιουνγκ Χουν θα ξαναείναι ο Storm Shadow, ενώ και ο RZA θα είναι μέρος του καστ που ολοκληρώνεται με ταχείς ρυθμούς στην Paramount, προκειμένου η ταινία να είναι έτοιμη το επόμενο καλοκαίρι.
Τόσο το sequel του Star Trek, όσο και το World War Z δε θα είναι έτοιμα για να καλύψουν το κενό του «blockbuster του καλοκαιριού» οπότε η ταινία καλείται να βγάλει το στούντιο ασπροπρόσωπο. Αυτό που απομένει είναι να δούμε ποιος θα γεμίσει τα παπούτσια του Joe Colton – ο Μπρους Γουίλις προηγείται στη λίστα του σταρ παραγωγού, Λορέντσο Μποναβεντούρα, αλλά η εταιρεία διαπραγματεύεται και με άλλα ονόματα, ώστε να μη μείνει μετέωρο το σενάριο των Ρετ Ριζ και Πολ Βέρνικ (οι πένες του Zombieland).
Α.Ν






