• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Η Πενέλοπε μελαγχολεί με τον Τρίερ!

10 Φεβ 2010 | Νέα | 0 comments

Καλά ότι ο Λαρς Φον Τρίερ θα κάνει μια ταινία που θα λέγεται “Melancholia” και θα είναι βουτηγμένη μες την καταστροφή το ‘χουμε πει ήδη.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Καλά ότι ο Λαρς Φον Τρίερ θα κάνει μια ταινία που θα λέγεται “Melancholia” και θα είναι βουτηγμένη μες την καταστροφή το ‘χουμε πει ήδη. Δηλαδή και να μην το λέγαμε ήταν αναμενόμενο κι ειδικά τώρα τελευταία που ο καλύτερος σκηνοθέτης του κόσμου(όπως είχε φωνάξει έξαλλος στις Κάννες) έχει περισσότερα ψυχολογικά από ποτέ.

Το νέο είναι ότι στο sci fi δράμα του πρωταγωνίστρια θα είναι η καινούρια μούσα των σκηνοθετών αυτή την περίοδο, Πενέλοπε Κρουζ. Αφού γέμισε εφιάλτες την Σαρλότ Γκεινσμποργκ, η οποία έδωσε απότ ις πιο σπαρακτικές ερμηνείες που έχει δει κανείς ση σινεμαδική οθόνη, σειρά έχει μία από τις αγαπημένες μας Ισπανίδες ηθοποιούς(και υποψήφια στα φετινά Όσκαρ). Ο ίδιος δήλωσε ότι έγραψε τον ρόλο αποκλειστικά για εκείνη αλλά δε δίνει καμία λεπτομέρεια για τον χαρακτήρα.


Τα μόνα στοιχεία που έχουμε είναι πως το budget θα φτάσει τα πέντε εκατομμύρια δολάρια, σχεδιάζει να ξεκινήσει γυρίσματα μες τη χρονιά και στόχος είναι να κάνει τις επόμενες Κάννες να πέσουν στην κατάθλιψη αφού θέλει να κάνει πρεμιέρα στο φεστιβάλ του χρόνου. Αν εσείς μπορείτε πλέον να δείτε ταινία του μέχρι το τέλος και δεν σας έχει απογοητέυσει όπως εμάς, τότε αρχίστε να μπαίνετε στη λίστα ανάμονής για Melacholia με εφέ..


Κ.Π

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ