• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Η οργή των Τεράτων

26 Μαρ 2012 | Νέα | 0 comments

Με την Οργή των Τιτάνων να ετοιμάζεται να χτυπήσει την τρίτη διάσταση της οθόνης σε λίγες ημέρες, δύο από τα πιο φοβερά τέρατα της ταινίας αποκαλύπτονται σε δυο καινούργιες featurettes που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με την «Οργή των Τιτάνων» να ετοιμάζεται να χτυπήσει την τρίτη διάσταση της οθόνης σε λίγες ημέρες, δύο από τα πιο φοβερά τέρατα της ταινίας αποκαλύπτονται σε δυο καινούργιες featurettes που κυκλοφόρησαν το Σαββατοκύριακο.

Οι "Makhai", είναι οι πολεμιστές – δαίμονες που περιγράφονται ως «ασταμάτητες φονικές μηχανές», μισθοφόροι των Τιτάνων εναντίον της θεϊκής εξουσίας. Μας θύμισαν τους “Uruk-hai” του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Από την άλλη σκοτεινή γωνία, μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιτεθεί η Χίμαιρα (εμπνευσμένη από αυτήν του Βελλεροφόντη, αλλά μην το ψάνχνετε περισσότερο), ένα φρικώδες υβριδικό ον που σου κόβει τα πόδια και μόνο από την όψη του.

Όσοι πιστεύουν ότι η «Τιτανομαχία» του Λετεριέ δεν ήταν μόνο CGI τέρατα, ας δουν την «Οργή» του Τζόναθαν Λίμπεσμαν, γιατί αυτή δείχνει να είναι ακριβώς αυτό.

Μια δεκαετία μετά την ηρωική του νίκη επί του τερατώδους Κράκεν, ο Περσέας (Σαμ Γουόρθινγκτον) – ο ημίθεος γιος του Δία (Λίαμ Νίσον) – προσπαθεί να ζήσει μια ήσυχη ζωή ως ψαράς σε ένα μικρό χωριό, έχοντας αναλάβει την πλήρη φροντίδα του μονάκριβου δεκάχρονου γιου του, Ήλιου.

Αυτό που δεν γνωρίζει ο Περσέας όμως, είναι ότι έχει ξεσπάσει μια τεράστια μάχη επιβολής ανάμεσα στους θεούς που πρόκειται πολύ σύντομα να απειλήσει την ειδυλλιακή ζωή του. Επικίνδυνα αποδυναμωμένοι από την έλλειψη πίστης της ανθρωπότητας, οι θεοί αρχίζουν να χάνουν όχι μόνο την αθανασία τους, αλλά και τον έλεγχο επί των φυλακισμένων Τιτάνων και του τρομερού αρχηγού τους, Κρόνου – πατέρα των επί μακρώ κυρίαρχων αδερφών Δία, Άδη (Φάινς) και Ποσειδώνα (Ντάνι Χάστον).

Η τριάδα ανέτρεψε τον ισχυρό πατέρα της πριν από πολλά χρόνια, ρίχνοντας τον στην άβυσσο των Ταρτάρων, ένα μπουντρούμι που βρίσκεται στα βάθη του Κάτω Κόσμου. Ο Περσέας, δεν μπορεί να αγνοήσει τη φύση του καθώς ο Άδης, μαζί με τον Άρη (Έντγκαρ Ραμίρεζ), συμμαχούν με τον Κρόνο προκειμένου να αιχμαλωτίσουν τον Δία. Η δύναμη των Τιτάνων αυξάνεται, ενώ οι θεϊκές δυνάμεις του Δία αρχίζουν να εξασθενούν… με αποτέλεσμα να επικρατήσει το χάος.

Με τη βοήθεια της βασίλισσας Ανδρομέδας (Ρόζαμουντ Πάικ), του ημίθεου γιου του Ποσειδώνα, Αγήνορα (Τόμπι Κέμπελ), και του έκπτωτου θεού Ήφαιστου (Μπιλ Νίγκι), ο Περσέας θα ξεκινήσει μια επικίνδυνη αποστολή στον Κάτω Κόσμο για να γλιτώσει τον Δία, να ανατρέψει τους Τιτάνες και να σώσει την ανθρωπότητα.

Δείτε τα τέρατα της ταινίας. Παρά το γνωστό καστ, αυτό είναι το δυνατό της χαρτί.

Α.Ν
 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ