• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Η Ντέμι στο Βαθύ Λαρύγγι – Και, ναι, ο Φράνκο είναι ο Χιου Χέφνερ!

4 Ιαν 2012 | Νέα | 0 comments

Ο Ρομπ Επστάιν και ο Τζέφρι Φρίντμαν, το δίδυμο του Ουρλιαχτού, συμπληρώνουν το καστ της σινε-βιογραφίας της Λϊντα Λόβλεϊς με νέες εντυπωσιακές προσθήκες προκειμένου να νικήσουν τον ανταγωνισμό – έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι δεν είναι η μόνη ταινία για το βαθύ λαρύγγι που ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Ρομπ Επστάιν και ο Τζέφρι Φρίντμαν, το δίδυμο του «Ουρλιαχτού», συμπληρώνουν το καστ της σινε-βιογραφίας της Λϊντα Λόβλεϊς με νέες εντυπωσιακές προσθήκες προκειμένου να νικήσουν τον ανταγωνισμό – έχουμε αναφέρει πολλές φορές ότι δεν είναι η μόνη ταινία για το βαθύ λαρύγγι που ετοιμάζεται αυτήν την περίοδο.

Εκτός από την Αμάντα Σέιφριντ και τον Πίτερ Σάρσγκααρντ που θα υποδυθούν την πορνοστάρ και τον άντρα της Τσακ Τρέινορ και μετά τη Σάρον Στόουν στο ρόλο της μητέρας της, η Ντέμι Μουρ, ο Άνταμ Μπρόντι και ο Έρικ Ρόμπερτς έρχονται να προστεθούν στο team, με τον Τζέιμς Φράνκο να επιβεβαιώνει ότι εκτός απροόπτου θα κάνει ένα πέρασμα ως Χιου Χέφνερ.  


Η Μουρ θα υποδυθεί τη Γκλόρια Στάινεμ, την ακτιβίστρια – ιδρυτικό νου του «Ms Magazine» που έκανε έρευνα για τη ζωή της Λόβλεϊς γράφοντας ένα άρθρο που σόκαρε την κοινή γνώμη. Ο Μπρόντι θα παίζει το ρόλο του συμπρωταγωνιστή της Λίντα στο «Λαρύγγι» Χάρι Ριμς, ενώ ο Ρόμπερτς θα είναι ο Νατ Λαουρέντι που κατ’ εντολή του εκδότη του ημερολογίου της υπέβαλε την ηρωίδα σε ορό της αλήθειας, προτού δημοσιευτούν οι μαρτυρίες της ως αυτοβιογραφία.

Η Λόβλεϊς κατήγγελλε τον Τρέινορ για κακοποίηση σωματική και ψυχολογική, ενώ τον κατηγορούσε για την εμπλοκή της στη βιομηχανία του πορνό. Ακόμα πάντως κι αν κατάφερε τα τελευταία χρόνια της ζωής της να ισορροπήσει, ο θάνατος τη βρήκε ξαφνικά, σε ηλικία μόλις 53 ετών, όταν εξέπνευσε μετά από τροχαίο. Α.Ν

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ