• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Η Μπριζίτ Μπαρντο τα βάζει με την Κατριν Ντενέβ

24 Ιούν 2015 | Νέα | 0 comments

Η ενασχόλησή της με τα δικαιώματα υπερ των ζώων είναι γνωστή τα τελευταία χρόνια που έχει αποσυρθεί από τα κινηματογραφικά πράγματα. Ο λόγος για το πάλαι ποτέ sex symbol Μπριζιτ Μπαρντό, που τώρα πλέον μοιάζει μια σκιά του εαυτού της. 
Συντάκτης: Χρήστος Πολίτης
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Συμπληρώνοντας τα 81 της χρόνια, και έχοντας να εμφανιστεί σε ταινία από το 1973, εδώ και 42 χρόνια δηλαδή, η Μπριζίτ Μπαρντό που άλλοτε μαγνήτιζε τα βλέμματα τόσο στην «Περιφρόνηση» του Ζαν Λικ Γκοντάρ, όσο και στο «Ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, μοιάζει πλέον να περιφέρεται στο Παρίσι, προασπιζόμενη με σθένος τα δικαιώματα των ζώων. 

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη γαλλική τηλεόραση, η Μπαρντό καταφέρθηκε εναντίον τόσο του Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, όσο και του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς, που χαρακτήρισε «tauromaniaque» επειδή φέρεται θετικά των ταυρομαχιών.

Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε η συνάδελφός της Κατρίν Ντενέβ, που χαρακτηριστικά είπε πως «είναι ασχημότερη όταν φοράει γούνες, παρά όμορφη». 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ