Συμπληρώνοντας τα 81 της χρόνια, και έχοντας να εμφανιστεί σε ταινία από το 1973, εδώ και 42 χρόνια δηλαδή, η Μπριζίτ Μπαρντό που άλλοτε μαγνήτιζε τα βλέμματα τόσο στην «Περιφρόνηση» του Ζαν Λικ Γκοντάρ, όσο και στο «Ο Θεός Έπλασε τη Γυναίκα» του Ροζέ Βαντίμ, μοιάζει πλέον να περιφέρεται στο Παρίσι, προασπιζόμενη με σθένος τα δικαιώματα των ζώων.
Σε πρόσφατη συνέντευξή της στη γαλλική τηλεόραση, η Μπαρντό καταφέρθηκε εναντίον τόσο του Προέδρου Φρανσουά Ολάντ, όσο και του πρωθυπουργού Μανουέλ Βαλς, που χαρακτήρισε «tauromaniaque» επειδή φέρεται θετικά των ταυρομαχιών.
Από τα πυρά της δεν ξέφυγε ούτε η συνάδελφός της Κατρίν Ντενέβ, που χαρακτηριστικά είπε πως «είναι ασχημότερη όταν φοράει γούνες, παρά όμορφη».






