Η Αντζελίνα Τζολί, με τη ματιά της σκηνοθέτιδος, είδε στον νεαρό ηθοποιό τον ιδανικό πρωταγωνιστή της, για το ρόλο του ολυμπιονίκη και ήρωα πολέμου, Λούι Τζαμπερίνι και ο δρόμος για την (εμπορική) επιτυχία ανοίγει για τον Βρετανό, που έχει πάρει πάντως μια γεύση από Χόλιγουντ στο κατώτερο των προσδοκιών «300: H Άνοδος της Αυτοκρατορίας».
Μετά την πρεμιέρα της στο Σίδνεϊ, η ταινία «Unbroken» θα κυκλοφορήσει στις αμερικανικές αίθουσες τα Χριστούγεννα (στην Ελλάδα έρχεται την Πρωτοχρονιά) κι η προωθητική καμπάνια με επίκεντρο τους συντελεστές έχει ήδη ξεκινήσει.
Η Αντζελίνα φωτογραφίζεται με τον πρωταγωνιστή της αποκλειστικά στο Entertainment Weekly, σε λευκό φόντο και με ελάχιστα, αλλά αφοπλιστικά μέσα: Ένα παιχνίδι, μια αγκαλιά, ένα βλέμμα, ένα χαμόγελο. Σόρι, Μπραντ, αλλά ταιριάζουν. Τουλάχιστον στο φακό.






