• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

H πανδημία σταμάτησε την παραγωγή μιας ταινίας που γύριζε η Κλερ Ντενί με τον The Weeknd

6 Μάι 2020 | Νέα | 0 comments

H γαλλίδα δημιουργός βρίσκονταν στο Λος Άντζελες στο ξεκίνημα της πανδημίας, ετοιμάζοντας μια ταινία με τον Καναδό μουσικό (και δηλωμένο fan της) και ελπίζει να την ολοκληρώσει σύντομα. 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Για τα μελλοντικά σχέδια της Κλερ Ντενί έχουμε γράψει σε παλαιότερο άρθρο, καθώς θα ξανασυναντήσει τον Ρόμπερτ Πάτινσον (μετά το «High Life») στα «Αστέρια του Απομεσήμερου», τη μεταφορά του βιβλίου του βραβευμένου συγγραφέα Ντένις Τζόνσον, ενός πολιτικού θρίλερ που διαδραματίζεται στη Νικαράγουα της δεκαετίας του '80. Η ταινία βρίσκονταν ακόμη σε πολύ αρχικά σχέδια όταν παρουσιάστηκε στην αγορά του Βερολίνου προς υποψήφιους αγοραστές και τα γυρίσματά της θα πάνε πιθανά ακόμη πιο πίσω λόγω της πανδημίας, που δεν σταμάτησε μόνο αυτό το project της Ντενί αλλά και ένα ακόμη για το οποίο δεν υπήρχαν πληροφορίες ως τώρα. 

Συγκεκριμένα, η Ντενί μίλησε εφ' όλης της ύλης στο Vulture, μένοντας κυρίως σε θέματα όπως πως περνά τον χρόνο της το τελευταίο δίμηνο και αποκάλυψε ότι το Μάρτιο βρίσκονταν στο Λος Άντζελες με σκοπό το γύρισμα μιας άλλης ταινίας. Πρόκειται για μια συνεργασία που προέκυψε με τον Καναδό μουσικό The Weeknd, ο οποίος έχει εκδηλώσει αρκετές φορές στο παρελθόν την αγάπη του για το έργο της Γαλλίδας δημιουργού. 

«Πήγα στο Λος Άντζελες για να προετοιμάσουμε και να γυρίσουμε ένα φιλμ με τον The Weeknd και με κάλεσαν από την Air France για να με ενημερώσουν πως αν δεν έπαιρνα μια συγκεκριμένη πτήση πιθανά να μην εβρισκα άλλη για πολύ καιρό. Έτσι γύρισα στο Παρίσι στις 20 Μαρτίου και από τότε δεν έχω φύγει. Δε ξέρω τι θα γίνει τώρα με την ταινία αυτή, είχαμε σκοπό να κάνουμε γυρίσματα τον Απρίλιο αλλά δε μπορέσαμε. Ο The Weeknd ζει στο Λος Άντζελες και όταν πλέον μπορέσω θα επιστρέψω εκεί για να γυρίσουμε, καθώς προλάβαμε όλη την προετοιμασία και ουσιαστικά ήμασταν έτοιμοι» ανέφερε η Ντενί η οποία έχει αναλάβει επίσης και ένα φιλμ μικρού μήκους για τη σπονδυλωτή ταινία «Rotterdam, I Love You» που θα έχει ως θέμα την ολλανδική πόλη.

Η ίδια, σχολιάζοντας τη σημερινή κατάσταση ήταν σαφής: «Ελπίζω να τελειώσει σύντομα γιατί δε θέλω να πεθάνω στην κουζίνα μου μαγειρεύοντας χούμους». Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα εδώ. 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ