• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

«Φέρτε μου να υπογράψω»: Ο Τζέισον Μομόα καλεί τον Πίτερ Ντίνκλατζ για ριμέικ του «Twins»

27 Ιούν 2019 | Νέα | 0 comments

Ίσως ο Σβαρτζενέγκερ με τον Ντε Βίτο να βρήκαν τους διαδόχους τους. 
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Τα τελευταία χρόνια έχει αποδειχτεί πως το hype μιας απλής ιδέας είναι υπερβολικά εύκολο να οδηγήσει σε μια παραγωγή εκατομμυρίων δολαρίων. Από μια δήλωση, ένα αστείο ή ένα πείραγμα και την ανάλογη «φασαρία» στα social media, προκύπτουν πλέον ολόκληρα σενάρια σε χρόνο ρεκόρ – γι' αυτό και πολλές φορές μοιάζουν με δουλειές του ποδαριού.

Αυτό πάει να συμβεί και τώρα, μετά από μια εμφάνιση του Τζέισον Μομόα στο Celebrity Fan Fest στο Σαν Αντόνιο του Τέξας, όπου πήγε να μιλήσει κυρίως για το «Aquaman» και τις πιθανές συνέχειες του, όμως από το κοινό ακούστηκε μια ερώτηση-έκπληξη. «Θα σκεφτόσασταν ποτέ να κάνετε ριμέικ της ταινίας "Οι Δίδυμοι" έχοντας ως συμπρωταγωνιστή τον Πίτερ Ντίνκλατζ;» Η απάντησή του απλή: «Πες μου τώρα πού να υπογράψω. Φυσικά. Την αγαπώ αυτή την ταινία». 

Μιλάμε πάντα για το φιλμ του Άιβαν Ράιτμαν από το 1988, όπου οι Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ και Ντάνι Ντε Βίτο υποδύθηκαν 2 δίδυμα αδέρφια που χωρίστηκαν στη γέννα μετά από γενετικό πείραμα και ξαναβρέθηκαν μετά από χρόνια. Η παρουσιάστρια του πάνελ ζήτησε από το Twitter να πάρει θέση για το αν θέλει να δει τους δύο πρώην συμπρωταγωνιστές του «Game of Thrones» ξανά μαζί και το κοινό όχι μόνο τάχθηκε υπέρ, αλλά ήδη έφτιαξε και την πρώτη ανεπίσημη αφίσα – photoshop πάνω στην αυθεντική. 

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που ακούστηκε η ιδέα για ριμέικ των «Διδύμων», καθώς το 2012 ο Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ επιβεβαίωνε την έναρξη παραγωγής για την ταινία «Triplets» όπου τα 2 αδέρφια θα μάθαιναν την ύπαρξη ενός τρίτου, τον οποίο θα υποδύονταν ο Έντι Μέρφι. Ο Ράιτμαν θα ήταν υπεύθυνος για το φιλμ, το οποίο 7 χρόνια αργότερα δεν έχει προχωρήσει αν και επίσημα δεν έχει ακυρωθεί. 

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ