• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Είναι επίσημο! Ο Ντουέιν Τζόνσον είναι ο Doc Savage

31 Μάι 2016 | Νέα | 0 comments

Ο πρώτος χάρτινος υπερήρωας βρίσκει τον δρόμο για τη μεγάλη οθόνη.
Συντάκτης: Πάνος Γκένας
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ο Σέιν Μπλακ («The Nice Guys») είχε δηλώσει στο παρελθόν πως θεωρούσε τον Ντουέιν Τζόνσον ιδανική επιλογή για τον Ντοκ Σαβατζ, και να που τελικά ο The Rock ανακοινώθηκε επίσημα πως θα ενσαρκώσει τον πρώτο χάρτινο υπερήρωα, μιας και η έκδοση του συγκεκριμένου κόμικ προηγήθηκε χρονικά του Σούπερμαν.

Οι Χένρι Ρόλστον και Τζον Νάνοβιτς δημιούργησαν τον Doc Savage το 1933. Εκπαιδευμένος από τον επιστήμονα πατέρα του, ο Σάβατζ είναι γιατρός, χειρουργός, επιστήμονας, τυχοδιώκτης, εφευρέτης, εξερευνητής, μουσικός με απίστευτη δύναμη, αντοχή, φωτογραφική μνήμη και ικανότητα στις πολεμικές τέχνες! Κουραστήκατε; 

Οι παλιότεροι θα θυμούνται την κινηματογραφική μεταφορά «Doc Savage: The Man of Bronze» του Μάικλ Άντερσον με τον Ρον Έλι, μιας ταινίας που έτυχε μέτριας αποδοχής από κοινό και κριτικούς και καταδίκασε τις υπόλοιπες κινηματογραφικές/τηλεοπτικές ιδέες για τη μεταφορά των ιστοριών του στην οθόνη.

Αν και υπήρχε έντονη φημολογία πως ο Κρις Χέμσγουορθ θα αναλάμβανε τον ρόλο, ο Μπλακ το 2014 είχε δηλώσει πως «θα ήθελα πάρα πολύ να ετοιμάσω την ταινία με έναν συνάδελφο που ονομάζεται Ντουέιν Τζόνσον, αν τα καταφέρουμε. Έχω αποφασίσει πως ο Ντουέιν είναι ο κατάλληλος και το project βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα, επειδή αυτό τον καιρό είναι απασχολημένος».

Τελικά τα χρόνια πέρασαν, ο Τζόνσον…απελευθερώθηκε και αφού σώσει μερικούς λουόμενος θα είναι έτοιμος να σώσει τον κόσμο.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ