• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Χάθαγουεϊ – Φράνκο οικοδεσπότες των Όσκαρ

1 Δεκ 2010 | Νέα | 0 comments

Πρωταγωνιστούν και οι δύο σε ταινίες που πιθανολογείται να ακουστούν στις υποψηφιότητες.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πρωταγωνιστούν και οι δύο σε ταινίες που πιθανολογείται να ακουστούν στις υποψηφιότητες. Ο Τζέιμς Φράνκο και η Αν Χάθαγουεϊ θα είναι οι οικοδεσπότες της 83ης τελετής απονομής των βραβείων Όσκαρ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου 2011. Ωστόσο, έχουν ήδη αρχίσει τα σενάρια για το τι θα συμβεί στην περίπτωση που κάποιος από τους δυο τους θα είναι και υποψήφιος για ένα από τα βραβεία.


Οι έμπειροι οσκαροαναλυτές εκτιμούν ότι η ερμηνεία του Φράνκο στην ταινία επιβίωσης «127 Ώρες» είναι ικανή να του χαρίσει την υποψηφιότητα, ενώ πιθανότητες φέρεται να έχει και η Χάθαγoυέι για το ρόλο της στην ρομαντική ταινία «Love And Other Drugs».


Είναι η δεύτερη στη σειρά φορά που η τελετή των Όσκαρ θα παρουσιαστεί από δίδυμο, καθώς και στην περσινή βραδιά οικοδεσπότες ήταν οι ηθοποιοί Στιβ Μάρτιν και Αλεκ Μπάλντουιν.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ