Πολύ πριν τους μεγάλους σταρ και τη δόξα των ταμείων, οι προσπάθειες της Marvel να μεταφέρει τους χάρτινους ήρωές της στη μεγάλη οθόνη ήταν απελπιστικά άβολες και αδιανόητα κακές.
Την εποχή που ο «Batman» του Τιμ Μπάρτον έγραφε μέσα στο εικαστικό του έρεβος κινηματογραφική ιστορία, οι υπερήρωες της Marvel εξαντλούσαν την έμπνευση των κόμιξ σε πολύχρωμα κινηματογραφικά καρέ δημιουργικής ένδειας.
Η ομάδα των ξεκαρδιστικών Honest trailers φυσικά δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη και με αφορμή την κυκλοφορία του «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος» κοιτάζει πίσω στο μακρινό 1990, τότε που οι «Εκδικητές» ήταν άγνωστοι στους σινεφίλ, και παρωδεί το «Captain America», μία «ταινία τόσο κακή που δεν κυκλοφόρησε καν στις αίθουσες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο αφηγητής.
Και να που 26 χρόνια μετά, οι ταινίες-παρωδίες χαμηλού προϋπολογισμού της Marvel, έχουν δώσει για τα καλά τη θέση τους σε μία παντοκρατορία που έχει αποφέρει συνολικά περισσότερα από 9 δισεκατομμύρια δολάρια στο box office, αντιστρέφοντας εντελώς τη διαμάχη ανάμεσα στη Marvel και τη DC, με τη δεύτερη να προσπαθεί να καλύψει τη διαφορά.
Προφανώς το πιάτο των «Εκδικητών» τρώγεται κρύο!






