• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Αράχνη η Τζούλια Ρόμπερτς!

20 Ιαν 2005 | Νέα | 0 comments

Η Τζούλια Ρόμπερτς θα εμφανισθεί στον κινηματογράφο για πρώτη φορά μετά τη γέννηση των μωρών της ως “αράχνη” στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του κλασσικού παραμυθιού του Ελγουιν Γουάιτ ” Το Δίχτυ της Καρλότας”.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Τζούλια Ρόμπερτς θα εμφανισθεί στον κινηματογράφο για πρώτη φορά μετά τη γέννηση των μωρών της ως “αράχνη” στη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του κλασσικού παραμυθιού του Ελγουιν Γουάιτ “Το Δίχτυ της Καρλότας”.

Η Ρόμπερτς θα δανείσει τη φωνή της στην αράχνη Καρλότα, η οποία ενώνει τις δυνάμεις της με ένα κοριτσάκι για να σώσουν τον φίλο τους, το γουρουνάκι Ουίλμπορ. Η ταινία θα είναι ένα μίγμα κανονικής κινηματογραφικής ταινίας και κινουμένων σχεδίων και θα αποτελέσει την πρώτη εμφάνιση της Ρόμπερτς στη μεγάλη οθόνη μετά τη γέννηση των διδύμων, πριν από δύο μήνες.

Στην ταινία συμμετέχουν επίσης η Οπρα Ουίνφρι, που θα δανείσει τη φωνή της σε μια χήνα, ο Τζον Κλιζ που θα “υποδυθεί” ένα πρόβατο και ο Στηβ Μπουσέμι θα είναι ένας αρουραίος. Μια 10χρονη μικρούλα η Ντακότα Φάνινγκ θα υποδυθεί τη μικρή Φρεν, το κορίτσι γύρω από το οποίο περιστρέφεται η ιστορία, ενώ τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Γκάρι Ουίνινγκ.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη του μήνα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. “Το Δίχτυ της Καρλότας” έχει πουλήσει 45 εκατομμύρια αντίτυπα από το 1952 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, ενώ το 1973 είχε γυρισθεί ταινία κινουμένων σχεδίων. Η έκπληξη της ταινίας θεωρείται ο ηθοποιός που θα δανείσει τη φωνή του στο γουρουνάκι Ουίλμπορ, το όνομα του οποίου κρατείται μυστικό μέχρι την έναρξη των γυρισμάτων.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ