Oscars 2017: Πως θα έμοιαζε το «La La Land» αν το σκηνοθετούσε ο Ντέιβιντ Λιντς;

2017-02-23 12:54:29

Το mashup της ημέρας έχει ως κεντρικό θέμα το μεγάλο φαβορί για την κυριακάτικη τελετή. 

Η γνωστή ομάδα Cinefix φαίνεται πως αντλεί αρκετή έμπνευση αυτές τις ημέρες από τον ενδεχόμενο θριαμβευτή των φετινών Όσκαρ, το «La La Land» και το παρουσιάζει σε εκδοχές έτοιμες να γίνουν viral. Λίγο μετά την, συνηθισμένη πλέον, 8-bit εκδοχή που μας παραπέμπει σε arcade εποχές, ήρθε και το βαρύ πυροβολικό: πως θα έμοιαζε άραγε το «La La Land» αν εκτελούνταν υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ντέιβιντ Λιντς; 

Το mashup αυτό είναι μέρος της σειράς Trailer Mix που κατά καιρούς ανανεώνει το Cinefix μπλέκοντας ταινίες, σκηνοθέτες και διαθέσεις. Εδώ το «La La Land» μοιραία παρουσιάζεται σε μια πιο σκοτεινή και μυστηριώδη μορφή, χάρη στην επιλογή συγκεκριμένων σκηνών του που με την κατάλληλη μουσική και μοντάζ μπορούν να παρερμηνευούν εύκολα.Ο Λιντς άλλωστε, πριν 15 χρόνια, μας έδωσε τη δική του εκδοχή για τα όσα συμβαίνουν στην κινηματογραφική La La Land με το αξέχαστο «Mulholland Drive». 

Δείτε το «πειραγμένο» τρέιλερ παρακάτω: 

Μείνετε συντονισμένοι στο cinemagazine.gr για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις!

Η COSMOTE TV αποτελεί για τα επόμενα τρία χρόνια τον μοναδικό προορισμό για τα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ