ΚΑΝΝΕΣ 2014 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συγκινητικό τρέιλερ για τη νεα ταινία του Ζαν Γιμού

2014-05-07 16:31:24

Συγκινητικό τρέιλερ για τη νεα ταινία του Ζαν Γιμού




Με την προβολή της στο εκτος διαγωνιστικού τμήματος πρόγραμμα του προσεχούς φεστιβάλ των Καννών, το «Coming Home» του Ζαν Γιμου αποκαλύπτει τις πρώτες του εικόνες. 


Έχοντας ήδη πάρει διανομή στην Αμερική, κάνοντας το -ήδη γνώστό- όνομα του Ζαν Γιμού να ταξιδέψει και στην αντιπέρα όχθη του Ατλαντικού, η τελευταία του ταινία «Coming Home» θα ανοίξει τα χαρτιά της στις Κάννες, σε μια εκτος συναγωνισμού προβολή.

Αποτελώντας ένα από τα πιο αναμενόμενα δράματα της χρονιάς και έχοντας στο καστ την Γκόνκ Λι και τον Τσεν Ντάομινκ, η ιστορία ακολουθεί ένα αφοσιωμένο ζευγάρι που θα αναγκαστεί να χωρίσει, όταν εκείνος θα συλληφθεί και θα σταλεί σε στρατόπεδο συγκέντρωσης ως πολιτικός κρατούμενος, την στιγμή που εκείνη τραυματίζεται από ενα ατύχημα.

Όταν εκείνος θα επιστρέψει σπίτι, θα ανακαλύψει πως η γυναίκα του πάσχει από αμνησία, μη μπορώντας να ανακαλέσει μνήμες από το κοινό τους παρελθόν. Κάπως έτσι, εκείνος θα αναλάβει να της ξανασυστηθεί και να καταφέρει να αναζοπυρώσει την αγάπη τους.

Το τρέιλερ αν και δεν είναι υποτιτλισμένο, δείχνει μέσα από τη δύναμη των εικόνων του, το δράμα που κουβαλάει, ξεδιπλώνοντας τις εικαστικές δομές του Γιμού για ακόμα μια φορά.

Το τρέιλερ του «Coming Home», της νεας ταινίας του Ζαν Γιμού.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ