ΚΑΝΝΕΣ 2014 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκληρή η υποδοχή για την ταινία του Ράιαν Γκόσλινγκ

2014-05-20 17:52:27

Σκληρή η υποδοχή για την ταινία του Ράιαν Γκόσλινγκ




Ειρωνικά και εχθρικά είναι στην πλειοψηφία τους τα πρώτα σχόλια για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράιαν Γκόσλινγκ, «Χαμένο Ποτάμι» («Lost River»), μετά την πρώτη του προβολή στο Φεστιβάλ Καννών.


Από τη Χριστίνα Λιάπη

Ειρωνικά και εχθρικά είναι στην πλειοψηφία τους τα πρώτα σχόλια για το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Ράιαν Γκόσλινγκ, «Χαμένο Ποτάμι» («Lost River»), μετά την πρώτη του προβολή στο Φεστιβάλ Καννών που ολοκληρώθηκε με αραιά χειροκροτήματα αλλά και δυνατά σφυρίγματα.

Οι περισσότεροι κριτικοί κάνουν λόγο για μια άχαρη μίμηση του ύφους του Ντέιβιντ Λιντς, του Νίκολας Βίντινγκ Ρεφν, του Τέρενς Μάλικ και του Ντάριο Αρτζέντο (!) και όλοι συμφωνούν ότι δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να θεωρηθεί πετυχημένο το φιλόδοξο πείραμα του Γκόσλινγκ.

Όλη αυτή η ενθουσιώδης κατακραυγή, βέβαια, μπορεί να οφείλεται στο ότι ένας τόσο μεγάλος σταρ επιχειρεί να σκηνοθετήσει κάτι το τόσο ιδιαίτερο, ή ότι η αρνητική κριτική είναι πάντα πιο διασκεδαστική για τον δημοσιογράφο και τον θεατή.

 

Απόσπασμα από την ταινία «Χαμένο Ποτάμι» του Ραιαν Γκόσλινγκ.

Ο κακός «θόρυβος», όμως, για την ταινία κυκλοφορεί ήδη στους κύκλους των Καννών και το Ίντερνετ - πάρτε μια γεύση από τα βιτριολικά σχόλια που κάνουν το γύρο του twitter τις τελευταίες δύο ώρες.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ