ΚΑΝΝΕΣ 2013 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Μπαζ Λούρμαν αγάπησε το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ!

2013-05-18 10:21:20

Ο Μπαζ Λούρμαν αγάπησε το περιοδικό ΣΙΝΕΜΑ!




Ο Αυστραλός σκηνοθέτης που σε κάθε ταινία του αποθεώνει το στιλ, ενθουσιάστηκε με το εξώφυλλο του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ για την ταινία του, «Ο Υπέροχος Γκάτσμπι» - δείτε το βίντεο.


Από τη Νίκη Ξένου

Μπορεί η προ ολίγων ημερών πρεμιέρα του «Υπέροχου Γκάτσμπι» στο Φεστιβάλ Καννών να δίχασε κοινό και κριτικούς (διαβάστε τη δική μας άποψη εδώ) αλλά η μέχρι στιγμής εμπορική επιτυχία της ταινίας πρέπει να έχει ανακουφίσει τον Μπαζ Λούρμαν, σκηνοθέτη της ταινίας, ο οποίος δήλωσε ότι για χρόνια προσπαθεί να μεταφέρει στο σινεμά τη συγκεκριμένη ιστορία.

Στιγμιότυπο από τα γυρίσματα της ταινίας

Η ταινία, αποθέωση του στιλ και του σχεδιασμού παραγωγής, ήταν η έμπνευση και για το εξώφυλλο του περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ που κυκλοφορεί - ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, κομψός και πολυτελής, πρωταγωνιστεί ως Γκάτσμπι στο σχέδιο του Τζόναθαν Μπάρτον.

Ο Ορέστης Ανδρεαδάκης, που βρίσκεται στις Κάννες για τις καθημερινές ανταποκρίσεις του cinemagazine.gr από το Φεστιβάλ, συνάντησε τον Λούρμαν (και τους άλλους πρωταγωνιστές της ταινίας - μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα) και του έδειξε το εξώφυλλο - δείτε τα κολακευτικά του σχόλια (ζήτησε μάλιστα να κρατήσει το αντίτυπο για τον εαυτό του!) στο βίντεο που ακολουθεί.


Συνέντευξη Μπαζ Λούρμαν - The Great Gatsby από NyxtesPremieras

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ