ΚΑΝΝΕΣ 2008 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κάννες ’08: Στιγμιότυπα της 1ης μέρας

2008-05-15 13:33:41

Κάννες ’08: Στιγμιότυπα της 1ης μέρας




Τρία 24ωρα απομένουν για ΤΗΝ επίσημη πρεμιέρα του τέταρτου Ιντιάνα Τζόουνς. Στη μία το μεσημέρι της Κυριακής έχει προγραμματιστεί η πρώτη στον κόσμο δημοσιογραφική προβολή της ταινίας «Ο Ιντιάνα Τζόουνς Και Το Βασίλειο Του Κρυστάλλινου Κρανίου».

Aποστολή: Ορέστης Ανδρεαδάκης, Λουκάς Κατσίκας, Μανώλης Κρανάκης, Γιώργος Κρασσακόπουλος, Πόλυ Λυκούργου, Λήδα Γαλανού, Φαίδρα Βόκαλη

*  85 χρονών γίνεται φέτος η θρυλική Warner Bros και οι Κάννες γιορτάζουν μαζί της παραχωρώντας όλες τις προβολές του Cinema De La Plage (το θερινό σινεμά του φεστιβάλ) σε μερικούς από τους πιο χαρακτηριστικούς τίτλους της ιστορίας της: «Μπόνι Και Κλάιντ», «Ο Κίτρινος Πράκτορας του Χονγκ - Κονγκ», «Matrix» και για highlight o Κλιντ Ιστγουντ να παρουσιάζει αυτοπροσώπως τον «Βρώμικο Χάρι».

*  Οι Αμερικάνοι καταδιώκονται από θεωρίες συνομωσίας αλλά πως θα έκρινε κανείς την χθεσινή ανακοίνωση των Los Angeles Times όπου σε άρθρο γράφτηκε πως μαζί με την αφρόκρεμα των σταρς στην πόλη (σ.σ Κάννες) καταφτάνουν και ομάδες εγκληματιών. Θύματα κλοπών και ληστειών μίλησαν στην εφημερίδα δηλώνοντας πως τα ξενοδοχεία τους ενθάρρυναν να μην μιλήσουν «σε μια προσπάθεια να μην αμαυρωθεί η εικόνα του φεστιβάλ προς τα έξω». Η Νίκι Πάρκερ, υπεύθυνη του γραφείου δημοσίων σχέσεων και τύπου της Rogers & Cowan αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει στο παρελθόν θύμα κλοπής ενώ και ο κριτικός των New York Times δήλωσε πως έχει υπάρξει θύμα ληστείας την ώρα που κοιμόταν στο ξενοδοχείο του.

*  Τρία 24ωρα απομένουν για ΤΗΝ επίσημη πρεμιέρα του τέταρτου Ιντιάνα Τζόουνς. Στη μία το μεσημέρι της Κυριακής έχει προγραμματιστεί η πρώτη στον κόσμο δημοσιογραφική προβολή της ταινίας «Ο Ιντιάνα Τζόουνς Και Το Βασίλειο Του Κρυστάλλινου Κρανίου». Από τις στιγμές που θα ήθελες ο χρόνος να τρέχει ακόμη πιο πολύ.

Μ.Κ.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ