• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Το ΣΙΝΕΜΑ άλλαξε σελίδα! Νέα εμφάνιση, νέες λειτουργίες και ακόμα περισσότερο σινεμά

Ο «Ted» θέλει να γίνει πατέρας

3 Ιούν 2015 | Νέα | 0 comments

Τρία χρόνια μετά την ανέλπιστη επιτυχία του πρώτου «Ted» που με 50 εκατομμύρια δολάρια, κατάφερε να φέρει πίσω 560 εκατομμύρια δολάρια, ένα αναπόφευκτο δεύτερο μέρος κάνει τον Τεντ ακόμα πιο αθυρόστομο και έτοιμο να γίνει πατέρας. 
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Το 2012, ο δημιουργός και εμπνευστής του αθυρόστομου τηλεοπτικού «Family Guy» δοκίμασε τις αντοχές του στον κινηματογράφο με ένα σκηνοθετικό ντεμπούτο, που ήθελε τον Τζονι, έναν 35αρη εργένη να κάνει παρέα (ακόμη) με τον παιδικό του αρκούδο, μένοντας μαζί του. Σε αυτό το σουρεαλιστικό σύμπαν του «Ted», ο αρκούδος ήταν αθυρόστομος, σεξουαλικά ενεργός και χωρίς ίχνος αναστολών.

Η επιτυχία ανέλπιστη, με τον Μακ Φάρλαντ να εξαργυρώνει την επιτυχία ως παρουσιαστής των βραβείων Όσκαρ και υπογράφοντας ακόμα μια -σε δικό τους σενάριο- ταινία, το «Χίλιοι Τρόποι να Πεθάνεις στη Δύση» που ωστόσο δεν πέτυχε ούτε σε καλλιτεχνικό, ούτε σε εμπορικό επίπεδο.

Και τώρα επιστρέφει με το δεύτερο μέρος του «Ted» με τον Μαρκ Γουόλμπεργκ ξανά στην θέση του πρωταγωνιστή, με τη Μίλα Κούνις να αποχωρεί και την Αμάντα Σίφριντ να αποτελεί σε αυτό το μέρος το «κοριτσίστικο» ενδιαφέρον.

Το νέο (απαγορευμένο) τρέιλερ του «Ted 2»

Το κεντρικό κομμάτι του σίκουελ, ωστόσο, παραμένει και εδώ ο Τεντ, που αυτή τη φορά, με την γυναίκα του (!) θα επιδιώξει να αποκτήσει παιδί. Και ενώ προσπερνάται ο πρώτος σκόπελος, του ποιος θα είναι ο δωρητής σπέρματος, το μεγάλο πρόβλημα έρχεται νομικά για το αν ο Τεντ έχει στην πραγματικότητα το δικαίωμα να μεγαλώσει ένα παιδί.

Στην ταινία εκτός από τον Γουόλμπεργκ και την Σίφριντ, την φωνή του Τεντ θα κρατήσει και εδώ ο Σεθ ΜακΦάρλαντ, ενώ εμφανίζονται ο Μόργκαν Φρίμαν και ο Λίαμ Νίσον.

Το καινούργιο αυτό τρέιλερ που μόλις κυκλοφόρησε επικεντρώνεται στις νέες ενήλικες σκανταλιές του Τεντ και αποδεικνύει για ακόμη μια φορά οτι ο χαρακτήρας του Τεντ μπορεί ακόμα να εμπνεύσει νεες, σουρεαλιστικές ιστορίες από έναν σεναριογράφο και σκηνοθέτη που είχε την…αθυροστομία μέσα του με πρότερο βίο την θητεία του τόσο στο «Family Guy», όσο και στο «American Dad».

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ