Η Ρενέ Ζελβέγκερ εξηγεί τους λόγους της εξαετούς απουσίας της από το σινεμά - νεα || cinemagazine.gr
13:37
16/1

Η Ρενέ Ζελβέγκερ εξηγεί τους λόγους της εξαετούς απουσίας της από το σινεμά

Η δις οσκαρούχος ηθοποιός επιστρέφει φέτος με τέταρτη ταινία «Μπρίτζετ Τζόουνς» και εξηγεί γιατί δεν δούλεψε καθόλου από το 2010 ως το 2016, αλλά και τι έκανε στο μεσοδιάστημα.

Από τον Γιάννη Βασιλείου

Τη Ζελβέγκερ θα τη δούμε σε έναν μήνα στην τέταρτη ταινία της «Μπρίτζετ Τζόουνς», η οποία στις ΗΠΑ θα κυκλοφορήσει απευθείας στο Peacοck, την πλατφόρμα της Universal, στον υπόλοιπο κόσμο θα βγει στις αίθουσες. Η δις οσκαρούχος ηθοποιός – σε περίπτωση που ξεχάσατε ότι έχει δυο Όσκαρ- είχε κάνει ένα μεγάλο διάλειμμα από το 2010 ως το 2016. Σε συνέντευξή της εξηγεί τους λόγους.

«Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα. Είχα σιχαθεί να ακούω τη φωνή μου. Όταν δούλευα, σκεφτόμουν ‘ω θεοί, άκου τον εαυτό σου. Πάλι λυπημένη είσαι Ρενέ; Ω, αυτή είναι η θυμωμένη φωνή σου; Ήταν μια επανάληψη των ίδιων συναισθηματικών εμπειριών», δήλωσε η Ζελβέγκερ. Και τι έκανε όλο αυτό το διάστημα, θα απορήσει κανείς και η ηθοποιός είναι πρόθυμη να τού το απαντήσει. «Έγραψα μουσική και μελέτησα διεθνές δίκαιο, έσωσα δυο γερασμένα σκυλάκια, ξεκίνησα μια συνεργασία που εξελίχθηκε σε εταιρεία παραγωγής, έκανα εράνους μαζί με έναν άρρωστο φίλο, πέρασα πολύ χρόνο με την οικογένεια και τα βαφτιστήρια μου και οδήγησα σε όλη τη χώρα παρέα με τα σκυλιά. Έγιανα», κατέληξε η Ζελβέγκερ, θυμίζοντας την ευεργετική επίδραση ενός μεγάλου διαλείμματος – αρκεί να έχεις και τους πόρους και την ευχέρεια να το πραγματοποιήσεις.