• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Κάννες: Μαρτσέλο Μαστρογιάννι για πάντα!

28 Μάι 2014 | Νέα

Μια κινητή γκαλερί με φωτογραφίες του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι κατέληξε να είναι το φετινό ημερήσιο ωρολόγιο πρόγραμμα του φεστιβάλ των Καννών. 
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Κοιτούσε αφ’ υψηλού το κοινό της 67ης διοργάνωσης πίσω από τα μαύρα του γυαλιά στην φετινή αφίσα, δίνοντας έναν αέρα νοσταλγίας, που ενισχύθηκε με την επετειακή προβολή του «8 1/2» του Φεντερίκο Φελίνι, αλλά και του «Διαζυγίου αλα Ιταλικά».

Ο λόγος για τον Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, έναν από τους μεγαλύτερους και διαχρονικότερους σταρ της μεγάλης οθόνης, ο οποίος έδινε καθημερινό ραντεβού με τους δημοσιογράφους και το κοινό του φεστιβάλ μέσα από τα καθημερινά ωρολόγια προγράμματα.

Φωτογραφίες από δέκα ταινίες στις οποίες εμφανίστηκε ο Ιταλός ηθοποίος, κοσμούσαν τα εξώφυλλα των προγραμμάτων που μοιράζονται σε όλους τους χώρους του Φεστιβάλ, δημιουργώντας μια ιδιαίτερη, πολύχρωμη και συλλεκτική παλέτα από μια ζηλευτή φιλμογραφία που απλωνόταν από το «Ντόλτσε Βίτα» του Φελίνι μέχρι τον «Μελισσοκόμο» του Θόδωρου Αγγελόπουλου.

Δείτε όλα τα εξώφυλλα στο γκάλερι.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ