Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα - ταινιες || cinemagazine.gr

Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα

Maya the Bee 3: The Golden Orb

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

2021
  ΠΑΡΑΓΩΓΗ: Γερμανία, Αυστραλία
  ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Νόελ Κλίρι
  ΣΕΝΑΡΙΟ: Άντριαν Μπίκενμπαχ, Φιν Έντκουιστ
  ΜΕ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Σαββίνα Γεωργίου, Αντώνυ Παπαμιχαήλ, Άρης Κυπριανού, Πλάτωνας Μουρατίδης, Μαριλένη Σταύρου, Ανδρέας Τσελεπός
  ΜΟΥΣΙΚΗ: Ούτε Ένγκελχαρντ
  ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 88'
  ΔΙΑΝΟΜΗ: Tanweer
  Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα

Μερικές δεκαετίες πίσω η Μάγια η Μέλισσα υπήρξε δημοφιλέστατος και αγαπητός παιδαγωγός στα μέρη μας, η επιστροφή της φιλοδοξεί να πείσει τους γονείς να τη συστήσουν στα παιδιά τους.

Όταν η Μάγια έχει βαρεθεί να είναι κλεισμένη λόγω του χειμώνα, το σκάει νωρίς με τον φίλο της Γουίλι και αναλαμβάνουν μία άκρως μυστική αποστολή! Τους έχει ανατεθεί η προστασία του ιερού «σπόρου», και οι δυο τους ενώνουν τις δυνάμεις τους με τους παλιόφιλους τους, Άρνι και Μπάρνι, για να παραδώσουν τον σπόρο στη νέα του κατοικία, στην κορυφή του μυστηριώδους βουνού Μπονζάι. Αλλά όταν ο «σπόρος» εκκολάπτεται, η Μάγια και ο Γουίλι έρχονται αντιμέτωποι με τη μεγαλύτερη ευθύνη της ζωής τους, μία μικροσκοπική και εύθραυστη πριγκίπισσα που ακούει στο όνομα Σμους! Αυτή η περιπέτεια είναι πολύ πιο σοβαρή από αυτό που διαπραγματεύτηκαν αρχικά, καθώς έρχονται αντιμέτωποι με κυνηγούς κεφαλών, κακοποιούς και ατρόμητους εχθρούς, για να οδηγήσουν τη χαμένη πριγκίπισσα στην ορεινή της αποικία, η οποία απειλείται από έναν πόλεμο και κάποια αδίστακτα αρπακτικά. Ο Γουίλι ανασύρει μία πλευρά του εαυτού του που δεν περίμενε, καθώς προστατεύει τη μικροσκοπική πριγκίπισσα. Για να σωθεί η πριγκίπισσα και η αποικία της, η Μάγια πρέπει να μάθει ότι η εμπιστοσύνη δεν είναι απλώς μία έννοια, αλλά και κάτι που πρέπει να κατακτηθεί!

Η παραγωγός της ταινίας Τρέισι Λένον λέει για την ταινία, « Με τις δύο προηγούμενες ιστορίες να έχουν εδραιωθεί, αναζητήσαμε ένα νέο θέμα. Έπρεπε να βρούμε μερικά καινούρια στοιχεία για να λάμψει ο χαρακτήρας της πρωταγωνίστριας. Ο Νόελ Κλίρι, ο σκηνοθέτης, ήθελε να κάνει μία ταινία δρόμου και να δει τη Μάγια έξω από τα νερά της, αλλά έπρεπε επίσης να της βάλουμε προκλήσεις, όπως ότι δεν υπακούει στη βασίλισσα. Ούσα η ηρωίδα που είναι, η Μάγια δεν μπορεί να αντισταθεί και βοηθάει ένα ζουζούνι που κινδυνεύει και σιγά σιγά όλα μπαίνουν στη θέση τους. Νιώσαμε ότι παρ’ όλο που είναι η ιστορία της, θέλαμε και ο Γουίλι να κάνει τη δική του διαδρομή. Αντιμετωπίζει προκλήσεις και η φιλία του με τη Μάγια δοκιμάζεται, αλλά τελικά σηκώνει το ανάστημα του, αντιλαμβάνεται την αξία του και δεν είναι απλώς ένας τεμπέλης, μανιώδης με το φαγητό κηφήνας. Ανακαλύπτει καινούρια πράγματα για τον εαυτό του και αποκτά περηφάνεια. Ο χαρακτήρας του Γουίλι γίνεται πιο απτός».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 • Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα
 • Μάγια η Μέλισσα: Η Χρυσή Σφαίρα