• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Πρώτη φωτογραφία από την «Anna» του Λικ Μπεσόν

10 Οκτ 2017 | Νέα | 0 comments

Μετά την παταγώδη αποτυχία του «Βαλέριαν», ο Λικ Μπεσόν κλείνει την Έλεν Μίρεν, τον Λουκ Ίβανς και το Κίλιαν Μέρφι πλάι στο φρέσκο πρόσωπο της Σάσα Λους και επιστρέφει με μια περιπέτεια μικρότερου budget στην οποία εναποθέτει τις ελπίδες του για άμεσα κέρδη.
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Πριν λίγο καιρό είχαν ανακοινωθεί τα σχέδια του Λικ Μπεσόν και της εταιρίας του EuropaCorp μετά τα απογοητευτικά νούμερα του «Βαλέριαν» παγκοσμίως. Το πρώτο νέο ήταν πως ο Μπεσόν ετοίμασε το σενάριο για μια συνέχεια του «Lucy», προσανατολισμένο έτσι ώστε να είναι μια ταινία δράσης με πολύ πιο μαζεμένο budget, κάτι που ισχύει και για ό,τι άλλο κάνει στο άμεσο μέλλον.

Στα νέα για το σίκουελ του «Lucy» υπογραμμίζονταν πως τα γυρίσματα δε θα αρχίσουν αμέσως, αφού ο Μπεσόν είχε έτοιμο το σενάριο άλλης μιας αγγλόφωνης περιπέτειας με παρόμοιο budget (γύρω στα 30 εκ. δολάρια), χωρίς να υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες γι' αυτήν. Αυτές μαθεύτηκαν τώρα, και έτσι το «άγνωστο» φιλμ ονομάζεται «Anna» και θα πρωταγωνιστούν σε αυτό η νεαρή Σάσα Λους (που έπαιξε και στο «Βαλέριαν»), η Έλεν Μίρεν, ο Λουκ Ίβανς και ο Κίλιαν Μέρφι.Ο Μπεσόν έδωσε χθες στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα και φαίνεται να ποντάρει στο φρέσκο πρόσωπο της Λους ώστε να επανέλθει στις επιτυχίες. 

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν άμεσα, ώστε να πάρει σειρά και το «Lucy 2» αργότερα, ενώ θα είναι συμπαραγωγή της εταιρίας του Μπεσόν με την Lionsgate, άλλο ένα αποτέλεσμα των χρημάτων που έχασε το «Βαλέριαν», καθώς η EuropaCorp αδυνατεί πια να σηκώνει μόνη της τέτοιες παραγωγές.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ