• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Ερωτεύονται οι κανίβαλοι; Νέο τρέιλερ για το «The Bad Batch»

12 Σεπ 2016 | Νέα | 0 comments

Η Άνα Λίλι Αμιρπούρ -του «Ένα Κορίτσι Γυρίζει Σπίτι Μόνο του τη Νύχτα»- πήγε με φόρα τον Σεπτέμβριο στη Βενετία με μια ρομαντική ιστορία για έναν κανίβαλο. Ναι καλά ακουσατε. Και κέρδισε το Ειδικό Βραβείο της Επιτροπής.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Αγαπήθηκε και γιουχαίστηκε ισόποσα. Προκάλεσε συζητήσεις όσο καμία άλλη ταινία που βρέθηκε στο διαγωνιστικό πρόγραμμα (αντε, μόνο ο Μάλικ πλησίασε με το διφορούμενο και για πολλούς επαναλαμβανόμενο «Voyage of Time») της Βενετίας, και τελικά δικαιώθηκε (αν τα βραβεία είναι μια κάποια δικαίωση) φεύγοντας με το Ειδικό Βραβείο επιτροπής ενώ άλλες ταινίες, όπως το «Arrival» του Ντενί Βιλνέβ έφυγε με άδεια χέρια.

Με τη μόλις δεύτερη μεγάλου μήκους ταινία της, η 36χρονη Αμιρπούρ αφήνει τα βαμπίρ και πιάνει τους κανίβαλους. Στο «The Bad Batch», ενα όμορφο μοντέλο θα πιαστεί όμηρος από μια φυλή κανιβάλων σε μια απροσδιόριστη μελλοντική αμερικανική επαρχία. Μονάχα που ένας εκ των μελών θα την «φάει» με τα μάτια και μεταξύ τους θα μπλεχτεί ένα ρομάντζο διαφορετικό από τα άλλα.

Πρωταγωνιστούν η Σούκι Γουοτερχάουζ, ο Τζέισον Μομόα, ο Κιάνου Ριβς και έρχεται να αναστατώσει το καλοκαίρι σας.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ