• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Από τα Όσκαρ στους δράκους! Ο Τζιμ Μπρόντμπεντ στο καστ του «Game of Thrones»

1 Σεπ 2016 | Νέα | 0 comments

Ο Τζιμ Μπρόντμπεντ («Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιψ», Όσκαρ Β' Αντρικού στο «Iris»), φτιάχνει τις βαλίτσες του για το Γουέστερος!
Συντάκτης: Χρήστος Δοντάς
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Από την Τζ.Κ.Ρόουλινγκ στον Τζ.Ρ.Ρ.Μάρτιν! Ο αξιαγάπητος Καθηγητής Σλάγκχορν του «Χάρι Πότερ» πρόκειται να ταξιδέψει στον φανταστικό κόσμο του «Game of Thrones», για να υποδυθεί έναν χαρακτήρα που δεν είναι ακόμα ξεκάθαρός, αλλά φήμες αναφέρουν πως είναι «ιδιαίτερα κομβικός».

Ο διάσημος Βρετανός ηθοποιός έχει κερδίσει Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για την συγκινητική ερμηνεία του στο «Iris» (2001) στο πλάι της Τζούντι Ντεντς και υπήρξε ιδιοκτήτης του «Moulin Rouge!» την ίδια χρονιά. Το εύρος των ερμηνειών του απλώνει ανάμεσα στο «Θρύλο του Ταρζάν» μέχρι και τις «Συμμορίες της Νέας Υόρκης», αποδεικνύοντας έτσι το πολύπλευρο ταλέντο του.

H 7η σεζόν του GoT θα λάβει χώρα στην Βόρεια Ιρλανδία, ενώ ένα μέρος των γυρισμάτων θα πραγματοποιηθεί σε Ισπανία και Ισλανδία, με την πρεμιέρα να υπολογίζεται για το καλοκαίρι του 2017 στο ΗΒΟ. Θα αποτελείται από 7 επεισόδια και όχι 10 όπως οι προηγούμενες, ενώ μας χωρίζουν 13 επεισόδια συνολικά μέχρι το οριστικό τέλος της επιτυχημένης σειράς.

Η σειρά που έχει καθηλώσει σχεδόν τους πάντες, πέρυσι είχε 24 υποψηφιότητες στα βραβεία Emmy – τις περισσότερες υποψηφιότητες από οποιαδήποτε άλλη σειρά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά – κερδίζοντας 12 βραβεία. Φέτος έχει προταθεί για 23 βραβεία και αναμένεται να σαρώσει.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ