• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Συνέβη: δημοσιογράφος κάνει έξαλλη την Μπλάνσετ!

26 Μαρ 2015 | Νέα | 0 comments

Ακόμα και η Μπλάνσετ έχει υπομονή που εξαντλείται!
Συντάκτης: Πάνος Γκένας
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Η Κέιτ Μπλάνσετ είναι ονομαστή για την ευγένεια και την κομψότητά της. Κι όμως ένας δημοσιογράφος κατάφερε να την βγάλει εκτός εαυτού κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης με αφορμή την «Σταχτοπούτα».

Μετά την προτροπή «θα έπρεπε να πιούμε μία μπύρα» του δημοσιογράφου Τζόναθαν Χίλα, η Μπλάνσετ απάντησε πως δεν πίνει μπύρες και εκείνος ανταπέδωσε «τι έπρεπε να φέρω για να σπάσει ο πάγος;» δυσχεραίνοντας τη θέση του.

Μετά το «ένας από τους δυο πρέπει να κάνει τη δουλειά του» της Μπλάνσετ, εκείνος τη ρώτησε πως κατάφερε να τιθασεύσει τη γάτα στα γυρίσματα της ταινίας. Εκείνη αποσβολωμένη αναφώνησε: «Αυτή είναι η γ*** σου ερώτηση;».

Ακολούθησε ένα σαρκαστικό «χαίρω πολύ» από πλευράς της ηθοποιού και έχουμε πλέον το viral βίντεο της ημέρας.

 

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ