• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Οι σούπερ ήρωες πάνε Ντουμπάι!

2 Δεκ 2009 | Νέα | 0 comments

Ζήλεψαν τις δόξες της Disneyland οι σούπερ ήρωες της Μάρβελ και παρά την οικονομική κρίση που χτυπά -απίστευτο κι όμως αληθινό- τους σεΐχηδες του Ντουμπάι, σε αυτήν την τεχνητή πόλη-κράτος της χλιδής πρόκειται να χτίσουν το δικό τους θεματικό πάρκο ο Σπάιντερμαν, ο Γούλβεριν και τ’ άλλα παιδιά.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Ζήλεψαν τις δόξες της Disneyland οι σούπερ ήρωες της Μάρβελ και παρά την οικονομική κρίση που χτυπά -απίστευτο κι όμως αληθινό- και τους σεΐχηδες του Ντουμπάι, σε αυτήν την τεχνητή πόλη-κράτος της χλιδής πρόκειται να χτίσουν το δικό τους θεματικό πάρκο ο Σπάιντερμαν, ο Γούλβεριν και τ’ άλλα παιδιά. Οι πρώτες ανακοινώσεις είχαν γίνει περίπου δύο χρόνια πριν από κατασκευαστικό κολοσσό των Εμιράτων, που πρόβλεψε ότι η παγκόσμια μανία με τους σούπερ ήρωες μπορεί να γίνει καλή βάση για business.

Σε μια τεράστια έκταση, οι κόμικ χαρακτήρες που γεννήθηκαν στο χαρτί και αγαπήθηκαν ακόμα περισσότερο στο πανί, θα έχουν μέχρι το 2012 το σπίτι τους, που φυσικά θα είναι ανοιχτό στο κοινό μαζί με όλες τις ατραξιόν που σχεδιάζονται. Πολλές λεπτομέρειες για τα παιχνίδια, τις δραστηριότητες και τα events που θα μπορεί να παρακολουθήσει ο επισκέπτης του πάρκου δεν έχουν ακόμα γίνει γνωστά.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα των L.A. Times, έχουν αρχίσει ήδη οι δοκιμές για μια σειρά από concept-ατραξιόν όπως το «Fantasticar» (τα roller coasters της Eurodisney πρέπει να μοιάζουν μπροστά του σαν παιδικά τρενάκια) , το «Χ-Μen: Danger Room» (-λες να βγαίνεις από εκεί μεταλλαγμένος;) και το «Flying with Spidey»!

Οι πρώτες φωτογραφίες με μακέτες, σχέδια και concept art σχεδιασμένα για το πάρκο δίνουν την αίσθηση κατασκευαστικής υπερπαραγωγής χωρίς προηγούμενο. Δεν έχουμε λόγο να μην ελπίζουμε ότι κάπως έτσι θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα, αφού το Ντουμπάι είναι κάτι σαν τη χώρα των θαυμάτων με πιο ζεστό κλίμα.

Μέχρι να φορέσουμε το κολάν και να πετάξουμε προς ανατολάς (ok, εμείς οι κοινοί θνητοί ίσως να χρειαστούμε τα φτερά κάποιας αεροπορικής εταιρείας) δείτε στις φωτογραφίες τι σχεδιάζουν εκεί κάτω. Λέτε να εγκαινιάσουν το πάρκο οι ηθοποιοί που μεταμορφώθηκαν σε σούπερ ήρωες στην οθόνη; Μια ιδέα λέμε… Α.Ν




Περισσότερες φωτογραφίες στη photo gallery του cinemag.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ