• ΝΕΑ
  • ΤΑΙΝΙΕΣ
  • ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ
  • ΠΡΟΣΕΧΩΣ
  • ΝΥΧΤΕΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ
  • ATHENS OPEN AIR
  • ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗ

  • AIFF 2026
  • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
  • ΑΤΖΕΝΤΑ
NEWSLETTER
Οι Νύχτες μας πλησιάζουν! Όλα τα νέα του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας εδώ

Οι αδελφοί Νταρντέν ετοιμάζονται να σιωπήσουν…

18 Σεπ 2007 | Νέα | 0 comments

Οι βραβευμένοι με τον Χρυσό Φοίνικα Αδελφοί Νταρντέν ετοιμάζονται για την καινούργια τους ταινία. Στις αρχές του επόμενου μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα του «Le Silence De Lorna» και οι Ζαν-Πιέρ και Λουκ Νταρντέν βρίσκονται και πάλι πίσω από την κάμερα.
Συντάκτης: Cinemagazine Team
ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Οι βραβευμένοι με τον Χρυσό Φοίνικα Αδελφοί Νταρντέν ετοιμάζονται για την καινούργια τους ταινία. Στις αρχές του επόμενου μήνα ξεκινούν τα γυρίσματα του «Le Silence De Lorna» και οι Ζαν-Πιέρ και Λουκ Νταρντέν θα βρεθούν και πάλι πίσω από την κάμερα.


Στο νέο τους φιλμ θα πρωταγωνιστεί η Άρτα Ντομπροσί, η οποία ερμηνεύει μια νεαρή Αλβανίδα που θέλει να μεταναστεύσει στην Γαλλία. Το τίμημα για την καινούργια της ζωή θα είναι να παντρευτεί έναν εντελώς άγνωστο, με σκοπό να κερδίσει την πολυπόθητη άδεια παραμονής.


Στην ταινία θα πρωταγωνιστούν ο Ζερεμί Ρενιέ και ο Φαμπρίτσιο Ροντζιόνε, που είχαν εμφανιστεί στο «Παιδί». Το φιλμ αναμένεται να ολοκληρωθεί την Άνοιξη και σίγουρα θα αποτελέσει μια από τις πλέον πολυσυζητημένες παρουσίες στο προσεχές Φεστιβάλ των Καννών.

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ