Συναντήσαμε τον Αλαντίν και την Τζάσμιν! Ο Μίνα Μασούντ και η Ναόμι Σκοτ μιλούν αποκλειστικά στο ΣΙΝΕΜΑ - αφιερωματα , θεματα || cinemagazine.gr
15:22
23/5

Συναντήσαμε τον Αλαντίν και την Τζάσμιν! Ο Μίνα Μασούντ και η Ναόμι Σκοτ μιλούν αποκλειστικά στο ΣΙΝΕΜΑ

Πριν μερικές εβδομάδες το ΣΙΝΕΜΑ cinemagazine.gr είχε τη χαρά να παρευρεθεί στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα του «Αλαντίν» στο Λονδίνο και να γνωρίσει από κοντά τον Μίνα Μασούντ και τη Ναόμι Σκοτ, τους δυο πρωταγωνιστές της νέας, φαντασμαγορικής παραγωγής της Ντίσνεϊ.

Συνεντεύξεις στον Πάνο Γκένα

Να κάνετε ευχές και να είστε αισιόδοξοι πως θα πραγματοποιηθούν. Πάρτε για παράδειγμα τον Μίνα Μασούντ και τη Ναόμι Σκοτ που βρέθηκαν να τραγουδούν το οσκαρικο «A Whole New World» στο νέο «Αλαντίν» δια χειρός Γκάι Ρίτσι, μία ζωντανή, πολύχρωμη και περιπετειώδη εκδοχή της αγαπημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων της Ντίσνεϊ (διαβάστε τη γνώμη μας για την ταινία εδώ).

Οι μαγικές περιπέτειες του ατρόμητου Αλαντίν (Μίνα Μασούντ), της δυναμικής πριγκίπισσας Τζάσμιν (Ναόμι Σκοτ) συνοδεία ενός από τους πιο αξιομνημόνευτους χαρακτήρες της μεγάλης οθόνης, του Τζίνι (που εδώ ερμηνεύει με άνεση και διακριτικό φόρο τιμή στον Ρόμπιν Γουίλιαμς, ο Γουίλ Σμιθ), επιστρέφουν στη μεγάλη οθόνη 27 χρόνια μετά το κλασικό animation και φέρνουν κάτι από τη δυναμική της κάμερας του Γκάι Ρίτσι σε συνδυασμό με τις υπέροχες μελωδίες του πολυβραβευμένου Άλαν Μένκεν (των 8 Όσκαρ).

Συναντήσαμε τον Μίνα Μασούντ («Jack Ryan») και τη Ναόμι Σκοτ (θυμηθείτε τη στους «Άγγελους του Τσάρλι») στο Λονδίνο, λίγο μετά τη Συνέντευξη τύπου της ταινίας, στη διάρκεια της οποίας ο Γουίλ Σμιθ παρέδωσε ένα αυτοσχέδιο, ατακαδόρικο σόου. Ευδιάθετοι, λίγο πριν τη φιλόδοξη απογείωση της καριέρας τους μέσα από τη ντισνεϊκή υπερπαραγωγή μίλησαν για την κλασική ταινία, το πόσο σημαντική ήταν η ανάγκη εθνικής αντιπροσώπευσης στις επιλογές του κάστινγκ, τις αλλαγές που αφορούν το χαρακτήρα της Τζάσμιν και αντικατοπτρίζουν την επίκαιρότητα της γυναικείας ενδυνάμωσης, το νέο τραγούδι του Άλαν Μένκεν, ενώ ο Μίνα επαναλάμβανε πως θέλει να επισκεφθεί την Ελλάδα.

Το σίγουρο είναι πως οι ευχές τους πραγματοποιήθηκαν και ετοιμάζονται για χίλιες και (περισσότερες από μία) νύχτες και μέρες επιτυχίας. Απολαύστε τους στα παρακάτω βίντεο.

INFO

Η ταινία «Αλαντίν» κυκλοφορέι 23 Μαΐου στους κινηματογράφους από τη Feelgood, μεταγλωττισμένη, με υπότιτλους και σε 3D.