Βίντεο: «Αυτό» είναι Honest Trailer! - αφιερωματα , θεματα || cinemagazine.gr
14:31
17/1

Βίντεο: «Αυτό» είναι Honest Trailer!

Κλόουν, μυστήριο, χιούμορ, Στίβεν Κινγκ, 80ς αναφορές και πολύ χιούμορ στο πιο πρόσφατο βίντεο από τη σειρά των Honest Trailers.

«Τόσο τρομακτικό που κατέστρεψε την βιομηχανία των κλόουν» ήταν για τους εγκέφαλους των Screen Junkies το «Αυτό» του Άντι Μουσιέτι που επέστρεψε στο διάσημο μυθιστόρημα του Στίβεν Κινγκ, χρόνια μετά από μια τηλεοπτική μεταφορά. Η ταινία ψηφίστηκε τρίτη στις προτιμήσεις των αναγνωστών του site για το ποια ταινία του 2017 θα ήθελαν να αποκτήσει το δικό της Honest Trailer και από χθες αυτό βρίσκεται στο διαδίκτυο.

Αν και ήταν το δημοφιλέστερο (στα ταμεία) φιλμ τρόμου για τη χρονιά που μας πέρασε, και οι Screen Junkies του δίνουν το credit που του αναλογεί σε αυτή την επιτυχία, δε λείπει η, συνηθισμένη για το είδος των Honest Trailers, ειρωνεία που ξεκινά με τις ομοιότητες με άλλες ταινίες που διαδραματίζονται σε παρόμοια εποχή. Τα μέλη του Loser's Club περιγράφονται ως μείγμα των «Goonies» και των «Lost Boys», ενώ στα παιδιά που τα υποδύονται συναντούμε και «αυτό από το "Stranger Things"». Η κύρια κριτική γίνεται πάνω στη συχνή επανάληψη του μοτίβου όπου ένα μόνο παιδί αντιλαμβάνεται κάτι περίεργο και αντικρύζει τον τρόμο θέλοντας να ανακαλύψει περισσότερα. 

Τα υπόλοιπα μπορείτε να τα δείτε παρακάτω στο σπαρταριστό βίντεο: