Το Hollywood Reporter επιλέγει τις 13 καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
13:05
14/12

Το Hollywood Reporter επιλέγει τις 13 καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς [photos]

Το Hollywood Reporter επιλέγει τις 13 καλύτερες ερμηνείες της χρονιάς [photos]

Το κινηματογραφικό 2017 ήταν σίγουρα μία καλή χρονιά για τους ηθοποιούς.

Από τον Πάνο Γκένα

Νέα ταλέντα, στιβαρές ερμηνείες βετεράνων, ανατρεπτικές εκπλήξεις και αξέχαστοι χαρακτήρες. Το 2017 τα είχε όλα και το Hollywood reporter υπογραμμίζει τους καλύτερους!

Η Μάρι Τζ. Μπλάιτζ άφησε για λίγο την R&B για μία «ήσυχη» ερμηνεία που σπαράζει, στο φυλετικό δράμα του Netflix «Mudbound» και ο Τιμοτέ Σαλαμέ μας υποχρέωσε όλους να μάθουμε το όνομά του, στο «Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου» του Λούκα Γκουαντανίνο, κοντράροντας ευθεώς τον Γκάρι Όλντμαν για το φετινό Όσκαρ Α' Αντρικού.

Αναμενόμενα, στους καλύτερους ηθοποιούς της χρονιάς συγκαταλέγονται η ταλαντούχα Σάλι Χόκινς, σε μία βωβή ερμηνεία, που μεταμορφώνει το σενάριο σε γνήσια έκφραση δίχως λέξεις στο παραμυθένιο «The Shape of Water» του Ντελ Τόρο, η καρατερίστα Άλισον Τζάνεϊ, που διευρύνει το ερμηνευτικό της σθένος στο «I, Tonya» ως βιτριολική μητέρα της πατινέζ Τόνια Χάρντινγκ και η Σίνθια Νίξον, η Έμιλι Ντίκινσον στο κομψοτέχνημα του Τέρενς Ντέιβις «Ήρεμο Πάθος».

Το ζευγάρι του «Twilight» Ρόμπερτ Πάτινσον και Κρίστεν Στιούαρτ απαγκιστρώθηκε από το ψευδο-βαμπιρικό μπλοκμπάστερ παραδίδοντας τις καλύτερες ερμηνείες τους στα «Good Time» (δείτε εδώ τη βίντεο-συνέντευξή του στο ΣΙΝΕΜΑ) και «Η Βοηθός» αντίστοιχα, η Τίφανι Χαντίς έγινε το hot όνομα σφραγίζοντας με πηγαίο χιούμορ το «Girls Τrip» (και θυμίζοντας τις καλύτερες στιγμές των Έντι Μέρφι και Ρίτσαρντ Πράιορ), ο Σαμ Ρόκγουελ έκλεψε τις εντυπώσεις, ακόμα κι από τη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ στο «Three Billboards Outside Ebbing, Missouri», ενώ η Σίρσα Ρόνα στο «Lady Bird» και η Ντανιέλα Βέγκα του «A Fantastic Woman» (που πρωτοείδατε στις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας, όπως και το «Να με Φωνάζεις με  τ' Όνομά σου»), παρέδωσαν μερικές από τις πιο «πραγματικές» ερμηνευτικές στιγμές της χρονιάς.