Το Entertainment Weekly αποκαλύπτει τους «Τελευταίους Τζεντάι» [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
11:41
20/11

Το Entertainment Weekly αποκαλύπτει τους «Τελευταίους Τζεντάι» [photos]

Το Entertainment Weekly αποκαλύπτει τους «Τελευταίους Τζεντάι» [photos]

Η διαστημική εποποιία επιστρέφει τον Δεκέμβριο για να μας (ξανα)ταξιδέψει σε έναν μακρινό γαλαξία.

Από τον Πάνο Γκένα

Αυτό τον Δεκέμβρη ο σκηνοθέτης Ράιαν Τζόνσον κρατά το φωτόσπαθο των «Τελευταίων Τζεντάι» και όλοι ανυπομονούν για το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας, που πριν δυο χρόνια «ξύπνησε τη Δύναμη» για τα καλά και μαζί την όρεξη για κινηματογραφικά ταξίδια σε έναν γαλαξία πολύ, πολύ μακριά.

Το περιοδικό Entertainment Weekly κυκλοφορεί με τέσσερα διαφορετικά εξώφυλλα και νέες φωτογραφίες της ταινίας, που μπορείτε να δείτε στο gallery παραπάνω.

Θα εκπέσει η Ρέι στη σκοτεινή πλευρά της Δύναμης; Ο Λουκ και η Λέια θα ξανασυναντηθούν; Ποια είναι η μυστική ταυτότητα του παραμορφωμένου Σνόουκ; Οι «Τελευταίοι Τζεντάι» επιστρέφουν στις 14 Δεκεμβρίου και φαίνεται πως το Επεισόδιο 8 θα να είναι το πιο στιλιστικά αναβαθμισμένο και εντυπωσιακό «Star Wars» που έχουμε δει ποτέ.

Η Λόρα Ντερν και ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο αποτελούν τις νέες προσθήκες του καστ, ενώ το μεγάλο ερώτημα είναι το πως θα χειριστούν οι δημιουργοί στη συγκεκριμένη ταινία τον άδικο χαμό της Κάρι Φίσερ. Υπομονή μέχρι να έχουμε τις απαντήσεις στη μεγάλη οθόνη!