Στόουν, Λόρενς, Τσάστεϊν και σία: Οι καλύτερες ηθοποιοί της χρονιάς στο Hollywood Reporter - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
12:03
16/11

Στόουν, Λόρενς, Τσάστεϊν και σία: Οι καλύτερες ηθοποιοί της χρονιάς στο Hollywood Reporter

Στόουν, Λόρενς, Τσάστεϊν και σία: Οι καλύτερες ηθοποιοί της χρονιάς στο Hollywood Reporter

To Hollywood Reporter συγκέντρωσε για άλλη μια χρονιά τη θηλυκή αφρόκρεμα του Χόλιγουντ, σε μία αποκαλυπτική κουβέντα σχετικά με τις σκοτεινές πλευρές της βιομηχανίας και όχι μόνο.

Από τον Πάνο Γκένα

Πιστό στην ετήσια παράδοσή του, το Hollywood Reporter αφιερώνει το τρέχον τεύχος του στις καλύτερες ηθοποιούς της χρονιάς και τις συγκεντρώνει σε ένα στρογγυλό τραπέζι συζητήσεων, αποκαλύψεων και μαθημάτων υποκριτικής από τις γυναίκες που ξεχώρισαν φέτος ως οι πολυτιμότερες MVP του κινηματογραφικού έτους.

Έξι ξεχωριστές ερμηνείες, έξι ξεχωριστές γυναίκες που μιλούν για τους ρόλους που επωμίζονται μέσα σε μία ανδροκρατούμενη βιομηχανία που βρίσκεται πλέον στα όρια, μετά τις απανωτές αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις και τις κατηγορίες ενάντια στους Χάρβεϊ Γουάινστιν, Κέβιν Σπέισι, Μπρετ Ράτνερ κ.α. Όπως αναφέρει και η Τζέσικα Τσάστεϊν: «Έχω μια ελπίδα, γιατί δεν το αγνοούμε πια».

Η Έμα Στόουν, φρέσκια μετά το πρόσφατο Όσκαρ της για το «La La Land» πρωταγωνιστεί φέτος στη «Μάχη των Φύλων», η Τζένιφερ Λόρενς είναι η αμφιλεγόμενη «μητέρα!» του Ντάρεν Αρονόφσκι, η νεαρή Σίρσα Ρόναν κλέβει τις εντυπώσεις στο σκηνοθετικό ντεμπούτο της Γκρέτα Γκέργουικ «Lady Bird», η Μέρι Τζ. Μπλάιτζ ρίχνει φως στο ανατριχιαστικά επίκαιρο «Mudbound» σε παραγωγή Netflix, η σαγηνευτική Τζέσικα Τσάστεϊν είναι η Μόλι Μπράουν στο «Molly's Game» του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου Άαρον Σόρκιν και η εξαιρετική Άλισον Τζάνεϊ είναι η καταπιεστική μητέρα του «I, Tonya».

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα των σεξουαλικών σκανδάλων και οι έξι εκφράζουν τιην άποψή τους και καταλήγουν γρήγορα σε μία ειλικρινή συζήτηση για τον σεξισμό και τις παρενοχλήσεις που είναι αλληλένδετα με το ζήτημα της μισθολογικής ανισότητας στο Χόλιγουντ. Με τόνο αισιοδοξίας η Τζάνεϊ σημειώνει : «Είναι συναρπαστικό να σκεφτεί κανείς πως η νοοτροπία μας αλλάζει».

Δείτε τα βίντεο της απολαυστικής τους κουβέντας και τις φωτογραφίες του Hollywood Reporter στο galllery παραπάνω.