Oscars 2020: Το κόκκινο χαλί της Ακαδημίας [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
9:23
10/2

Oscars 2020: Το κόκκινο χαλί της Ακαδημίας [photos]

Oscars 2020: Το κόκκινο χαλί της Ακαδημίας [photos]

Λάμψη, celebrities και Όσκαρ πάνε πακέτο!

Από το cinemagazine.gr

 

Το φετινό κόκκινο χαλί των Όσκαρ συγκέντρωσε τα φλας μολονότι ο καιρός στο Λος Άντζελες ήταν βροχερός.

Την αρχή των αφίξεων που παρακολουθήσαμε στην COSMOTE TV έκαναν οι βραβευμένοι με Όσκαρ Ρετζίνα Κινγκ, Μπονγκ Τζουν-χο και Λόρα Ντερν, ενώ ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Μπίλι Πόρτερ από το τηλεοπτικό «Pose» έκλεψε ξανά τις εντυπώσεις με την εντυπωσιακή φούστα του.

Ο Σπάικ Λι αποφάσισε να τιμήσει τον αδικοχαμένο Κόμπι Μπράιαντ με τον αριθμό 24 στο πέτο του σακακιού του, η Νάταλι Πόρτμαν «έραψε» τα ονόματα γυναικών σκηνοθετών στο παλτό της, η φινετσάτη Σαρλίζ Θερόν εμπιστεύτηκε Ντιόρ, η Ρενέ Ζελβέγκερ Armani Prive, ενώ οι υποψήφιες για Όσκαρ «Μικρές Κυρίες» Σίρσα Ρόναν (Gucci) και Φλόρενς Πιού (Louis Vuitton) αποτέλεσαν δυο από τις πιο καλοντυμένες παρουσίες της βραδιάς.

Τα μαύρα σμόκιν ήταν ξανά μονόδρομος για τους περισσότερους άντρες ηθοποιούς, με τους περσινούς οσκαρούχους Ράμι Μάλεκ και Μαχέρσαλα Άλι να επιλέγουν Yves Saint Laurent και Ermenegildo Zegna XXX αντίστοιχα. Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έκανε ξανά τη διαφορά με αθλητικό σακάκι με φερμουάρ Prada.

Δείτε παραπάνω στο gallery τις εμφανίσεις των λαμπερών καλεσμένων της 92ης Τελετής Απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Δείτε ξανά τη φετινή, ανατρεπτική τελετή των βραβείων Όσκαρ μονταρισμένη και υποτιτλισμένη στο COSMOTE CINEMA ΟSCARS HD τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου! Στις 19:30 απολαύστε το pre show και στις 21:00 την 92η Tελετή Απονομής των Βραβείων Οσκαρ.

Οι οσκαρικές ταινίες στην COSMOTE TV

Η ταινία «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο είναι ήδη διαθέσιμη στην on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE CINEMA, μέσα στο 2020.

Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, θα προβληθεί το προσεχές διάστημα και «Η Ιστορία των Παιχνιδιών 4» (Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων) καθώς επίσης και οι υποψήφιες για το χρυσό αγαλματίδιο ταινίες «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος», «Ψυχρά κι Ανάποδα II», «Les Miserables», «Ο Φάρος», «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους», «Harriet», «Corpus Christi» και «For Sama». Η ταινία «Rocketman» που απέσπασε το Όσκαρ Τραγουδιού (I’m Gonna Love Me Again) και το υποψήφιο «How to Train Your Dragon: The Hidden World» έχουν ήδη προβληθεί στην COSMOTE TV και είναι διαθέσιμες για δωρεάν on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.