Oscars 2018: Πιτσιρίκια αναπαριστούν τις υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες! [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
13:20
27/2

Oscars 2018: Πιτσιρίκια αναπαριστούν τις υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες! [photos]

Oscars 2018: Πιτσιρίκια αναπαριστούν τις υποψήφιες για Όσκαρ ταινίες! [photos]

Οι σκηνές-κλειδί των πιο πολυσυζητημένων ταινιών της χρονιάς ερμηνεύονται -και σατιρίζονται- από αξιαγάπητους μικρούς ηθοποιούς. 

Από το cinemagazine.gr

Δυο μεγαθήρια της οθόνης στο «The Post: Απαγορευμένα Μυστικά», ένα ρομαντικό, αμφίβιο παραμύθι στη «Μορφή του Νερού», η αγωνία μιας μάνας για δικαιοσύνη στις «Τρεις Πινακίδες Έξω από το Έμπινγκ στο Μιζούρι», η Αόρατη Κλωστή» των σχέσεων, ο Τσώρτσιλ της «Πιο Σκοτεινής Ώρας», οι στρατιώτες της Δουνκέρκης», ένας καλοκαιρινός έρωτας στο «Να με Φωνάζεις με τ' Όνομά σου», η ενηλικίωση της «Lady Bird» και το αναπάντεχο «Τρέξε!»: όλα με παιδιά στην θέση των ηθοποιών και φοβερή αίσθηση του χιούμορ για τις ταινίες που φέτος θα διεκδικήσουν το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας.

Δείτε τις φωτογραφίες στο gallery παραπάνω.
πηγή: dontcallmeoscar.com

Το ΣΙΝΕΜΑ cinemagazine.gr ετοιμάζεται για την κάλυψη των φετινών βραβείων Όσκαρ με καθημερινά θέματα, νέα, αφιερώματα και προβλέψεις! Στις 4 Μαρτίου δίνουμε ραντεβού για την τελετή απονομής που θα προβληθεί αποκλειστικά στην COSMOTE TV.