Η λαμπερή Οσκαρική βραδιά από τις Νύχτες Πρεμιέρας και την COSMOTE TV [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
14:33
11/2

Η λαμπερή Οσκαρική βραδιά από τις Νύχτες Πρεμιέρας και την COSMOTE TV [photos]

Η λαμπερή Οσκαρική βραδιά από τις Νύχτες Πρεμιέρας και την COSMOTE TV [photos]

Μια λαμπερή κινηματογραφική εμπειρία με τη ζωντανή μετάδοση της 92ης τελετής απονομής των βραβείων OSCAR είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν περισσότεροι από 300 θεατές το βράδυ της Κυριακής στον Δαναό από το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας σε συνεργασία με την COSMOTE TV.

Από το cinemagazine.gr

 

Τα «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο, ο Χρυσός Φοίνικας των Καννών και η ταινία που επέλεξε ως έναρξη το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, έγιναν η πρώτη διεθνής ταινία που κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας από την Αμερικανική Ακαδημία Κινηματογράφου, γράφοντας Ιστορία. 

Από τις 11.30 το βράδυ ξεκίνησαν να καταφθάνουν στον κινηματογράφο Δαναό, οι μεγάλοι και ενθουσιώδεις τυχεροί του Διαγωνισμού του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας για να παρακολουθήσουν στη μεγάλη οθόνη ζωντανά την 92η Τελετή Απονομής των βραβείων OSCAR σε αποκλειστική μετάδοση από την COSMOTE TV.

Στο εορταστικό πνεύμα της πιο σημαντικής νύχτας της κινηματογραφικής σεζόν, τους πιστούς θεατές υποδέχονταν κόκκινο χαλί και photobooth με αγαλματίδια Όσκαρ. Η λαμπερή βραδιά ξεκίνησε με την εκπομπή OSCARS’ Night με προβλέψεις νικητών από τον κριτικό κινηματογράφου και συντονιστή της εκπομπής Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο στο στούντιο της COSMOTE TV και συνεχίστηκε με ζωντανές συνδέσεις από το κόκκινο χαλί από τον απεσταλμένο της COSMOTE TV,  Γιώργο Σατσίδη.

Στα διαλείμματα της Τελετής Απονομής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος και ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, Λουκάς Κατσίκας, σχολίαζαν τους νικητές και έδιναν τα τελευταία προγνωστικά από το στούντιο της COSMOTE TV. 

Τέλος, διαγωνισμοί με δώρα από το cinemagazine.gr και μικρές εκπλήξεις κράτησαν συντροφιά στους πιστούς θεατές καθ’ όλη τη διάρκεια της γκλάμορους βραδιάς. 

Αναλυτικά για τους μεγάλους νικητές των Βραβείων Όσκαρ, λεπτομέρειες και ειδήσεις της λαμπερής τελετής, στιγμιότυπα από το κόκκινο χαλί αλλά και για όλες τις φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά στον κινηματογράφο Δαναό, επισκεφθείτε τα site του cinemagazine.gr και του aiff.gr και τις σελίδες των Φεστιβάλ και cinemagazine στα social media: Facebok Cinemagazine, Facebook AIFF, Instagram, Twitter.

Διαβάστε ακόμη:
PARASNIGHT! Τα «Παράσιτα» κέρδισαν 4 Όσκαρ, μεταξύ των οποίων Καλύτερης Ταινίας, κι έγραψαν ιστορία

Οι οσκαρικές ταινίες στην COSMOTE TV

Η ταινία «Παράσιτα» του Μπονγκ Τζουν-χο είναι ήδη διαθέσιμη στην on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να την απολαύσουν σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση αποκλειστικά στα κανάλια COSMOTE CINEMA, μέσα στο 2020.

Σε Α’ τηλεοπτική μετάδοση, αποκλειστικά στην COSMOTE TV, θα προβληθεί το προσεχές διάστημα και «Η Ιστορία των Παιχνιδιών 4» (Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων) καθώς επίσης και οι υποψήφιες για το χρυσό αγαλματίδιο ταινίες «Ο Βασιλιάς των Λιονταριών», «Star Wars: Skywalker Η Άνοδος», «Ψυχρά κι Ανάποδα II», «Les Miserables», «Ο Φάρος», «Maleficent: Η Δύναμη του Σκότους», «Harriet», «Corpus Christi» και «For Sama». Η ταινία «Rocketman» που απέσπασε το Όσκαρ Τραγουδιού (I’m Gonna Love Me Again) και το υποψήφιο «How to Train Your Dragon: The Hidden World» έχουν ήδη προβληθεί στην COSMOTE TV και είναι διαθέσιμες για δωρεάν on demand θέαση στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.