H «ουράνια» Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται και μιλά για το «Big Little Lies» στο Vanity Fair - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
12:53
24/4

H «ουράνια» Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται και μιλά για το «Big Little Lies» στο Vanity Fair

H «ουράνια» Νικόλ Κίντμαν φωτογραφίζεται και μιλά για το «Big Little Lies» στο Vanity Fair

Με αφορμή την κυκλοφορία των επεισοδίων της νέας σεζόν «Big Little Lies» η Νικόλ Κίντμαν μας κάνει προ-πασχαλινό δώρο δηλώσεις και μία υπέροχη φωτογράφιση.

Από τον Πάνο Γκένα

 

«Το άστρο της Νικόλ Κίντμαν λάμπει περισσότερο από ποτέ», είναι ο τίτλος του άρθρου στο Vanity Fair και δίκαια. Γιατί αυτό το άστρο δεν έσβησε ποτέ.

Μία από τις πιο λαμπερές και ταυτόχρονα ανατρεπτικές ηθοποιούς, που μπορεί να συνδυάζει χολιγουντιανά μπλοκμπάστερ με την ίδια άνεση που επιλέγει ανεξάρτητα διαμάντια (για παράδειγμα «Aquaman» και «Destroyer» την ίδια χρονιά) και έχει προτείνει δημιουργούς μέσα από τις τολμηρές αναζητήσεις της, είναι ξανά εδώ με αφορμή την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου «Big Little Lies» στις αρχές Ιουνίου.

«Έχω κάνει περίεργες ταινίες και πράγματα τόσο "στριμμένα" στα οποία αφοσιώνομαι πλήρως γιατί αγαπώ την υποκριτική και δεν θέλω να συμμορφώνομαι με αυτά που περιμένουν οι άλλοι από 'μένα», αναφέρει χαρακτηριστικά στη συνέντευξη που έδωσε για το νέο τεύχος Vanity Fair. Φυσικά κάπου ανάμεσα στις δηλώσεις για την ανταποδοτική αγάπη της οικογένειας, του συντρόφου της Κιθ Έρμπαν και της ηρεμίας του σπιτιού στο Νάσβιλ, η συζήτηση οδηγείται στην τηλεοπτική σειρά που της απέφερε σχεδόν κάθε βραβείο ερμηνείας για τον ρόλο της Σελέστ στην πρώτη σεζόν και τη συνεργασία με τη Μέριλ Στριπ.

Η «θηλυκή εταιρεία» του Μόντερεϊ επιστρέφει σύσσωμη για μία δεύτερη βόλτα και υποδέχεται τη Μέριλ Στριπ (στο ρόλο της Μέρι Λουίζ Ράιτ - πεθεράς της Νικόλ Κίντμαν) και τη σπουδαία, βραβευμένη με Όσκαρ, Άντρεα Άρνολντ («Fish Tank», «American Honey») στη σκηνοθεσία. Ο παραγωγός Ντέιβιντ Κέλι και η συγγραφέας του βιβλίου Λίαν Μοριάρτι υπογράφουν τα σενάρια του δεύτερου κύκλου, βασισμένα σε μία ιδέα της Μοριάρτι, μιας και η πρώτη σεζόν ολοκλήρωσε το μυθιστόρημά της.

«Ελπίζω ότι υπάρχει μία μεγάλη αλήθεια. Πρόκειται για τα επακόλουθα ενός θανάτου. Ο [Ντέιβιντ] Κέλι έγραψε το σενάριο και η Άντρεα Άρνολντ ήρθε για τη σκηνοθεσία με τον [Ζαν Μαρκ] Βαλέ να παραμένει στη θέση του παραγωγού. Ο Μαρκ είναι ο πατέρας της σειράς, το συντακτικό του βρίσκεται στην πρώτη σεζόν και η Άντρεα ήρθε τώρα για να βγάλει διαφορετικά συναισθήματα».

Η Στριπ σχολιάζει χαρακτηριστικά για την Κίντμαν: «Αισθάνομαι δέος γι 'αυτήν. Είναι σαν μία μυστική, ευαίσθητη Βαλκυρία με μία ατσαλένια ραχοκοκαλιά. Είναι πολύ πειθαρχημένη, αλλά το κάνει για να προστατεύσει τον τρυφερό εαυτό της. Ξεχνάς μερικές φορές το πόσο ψηλή είναι. Είναι 1,80 και υπάρχουν στγμές που ξεδιπλώνει αυτό το ύψος και είσαι... wow. Αυτό θα δείτε στο τέλος της σειράς. Το πλήρες ύψος της Νικόλ».

Δείτε την εξαιρετική φωτογράφιση της Κίντμαν για τον «ειλικρινή» φακό της Κόλιεν Σορ (φωτογράφος που έχει απαθανατίσει εξαιρετικά, εφηβικά πορτρέτα) και θυμηθείτε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν «Big Little Lies».

copyright PHOTOGRAPH BY COLLIER SCHORR; STYLED BY SAMIRA NASR