Η Έμιλι Μπλαντ προσγειώνεται μαγικά! Νέες φωτογραφίες από το «Mary Poppins Returns» - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
12:30
12/11

Η Έμιλι Μπλαντ προσγειώνεται μαγικά! Νέες φωτογραφίες από το «Mary Poppins Returns»

Η Έμιλι Μπλαντ προσγειώνεται μαγικά! Νέες φωτογραφίες από το «Mary Poppins Returns»

Τα Χριστούγεννα η Έμιλι Μπλαντ φερνει ξανά τη «Μέρι Πόπινς» στη μεγάλη οθόνη και υπόσχεται φαντασία, χορό και τραγούδι.

Από τον Πάνο Γκένα

 

Η Μέρι Πόπινς ξαναπιάνει τη μαγική ομπρέλα της και πετά προς τη μεγάλη οθόνη πέντε δεκαετίες μετά την πρώτη κινηματογραφική της προσγείωση. H Ντίσνεϊ, μέσα στην πληθώρα μιούζικαλ και «ζωντανών» εκδοχών των αγαπημένων ταινιών κινουμένων σχεδίων που ετοιμάζει, προσθέτει φέτος κι ένα σίκουελ της «Μέρι Πόπινς» που συναντά την ιπτάμενη νταντά 20 χρόνια μετά την πρώτη ταινία και έχει τον Ρομπ Μάρσαλ («Σικάγο», «Τα Μυστικά του Δάσους») στο σκηνοθετικό τιμόνι.

Η Έμιλι Μπλαντ ως νέα Μέρι Πόπινς θα αναμετρηθεί με το ρόλο που έκανε διάσημη τη μέγιστη Τζούλι Άντριους στο κινηματογραφικό ντεμπούτο της, και ο Λιν Μανουέλ Μιράντα, πιο hot όνομα του μουσικού θεάτρου, θα υποδυθεί τον Τζακ, έναν φανοκόρο του δρόμου. Το καστ συμπληρώνουν οι Μπεν Γουίσο, Έμιλι Μόρτιμερ, Τζούλι Γουόλτερς, ενώ η Μέριλ Στριπ συναντά πάλι τον Μάρσαλ (και την Μπλαντ) μετά «Τα Μυστικά του Δάσους» του 2014.

Η πλοκή της ταινίας τοποθετείται στο Λονδίνο την περίοδο του οικονομικού κραχ. Οι ενήλικες (πλέον) Τζέιν και Μάικλ Μπανκς, μαζί με τα τρία παιδιά του Μάικλ, θα αναζητήσουν την ιδιόρρυθμη Μέρι Πόπινς μετά από μία τραγική, προσωπική τους απώλεια και η αινιγματική νταντά θα προσπαθήσει με τις μαγικές της ικανότητες και τον φίλο της Τζακ, να βοηθήσει την οικογένεια να ξαναβρεί τη... χαρά.

Βασισμένη στη σειρά παιδικών βιβλίων της Π.Λ.Τράβερς, η πρώτη Μέρι Πόπινς το 1964 αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του στούντιο, κέρδισε πέντε όσκαρ (συμπεριλαμβανομένου του Α' γυναικείου ρόλου για την Άντριους) και συνοδευόταν από ένα σάουντρακ με τραγούδια που έμειναν κλασικά.

Δείτε τις νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με το Entertainment Weekly και πείτε supercalifragilisticexpialidocious στις 20 Δεκεμβρίου, ημερομηνία εξόδου της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες.