Τζούλια Ρόμπερτς: Τα 10 πρόσωπα μιας σταρ - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
14:34
10/1

Τζούλια Ρόμπερτς: Τα 10 πρόσωπα μιας σταρ

Τζούλια Ρόμπερτς: Τα 10 πρόσωπα μιας σταρ

Παίρνουμε τη σκυτάλη από την «Επιστροφή του Μπεν» και κοιτάζουμε 10 ερμηνείες της Τζούλια Ρόμπερτς που 30 χρόνια τώρα στρογγυλοκάθεται στον θρόνο της λαμπερής σταρ και της, τουλάχιστον, αξιόπιστης ηθοποιού.

Από τον Ηλία Δημόπουλο

 

Στα 52 της η Τζούλια Ρόμπερτς δεν θα μπορούσε πια να είναι η χρυσοφόρα σταρ των '90ς, παραμένει όμως αρυτίδωτα μια από τις λαμπερότερες, σταθερά εργαζόμενες και αξιότερες εκπροσώπους ενός star systeμ ανέκαθεν σκληρά ανταγωνιστικού και σήμερα, σε σχέση με παλαιότερα, χτυπητά απαξιωμένου. Απόδειξη πως όταν η ηθοποιός έκανε τον δεκαετή απαστράπτοντα σταρ κύκλο της (από το «Pretty Woman» και, άτυπα, ως την «Έριν Μπρόκοβιτς» - τυπικά μέχρι το «Χαμόγελο της Μόνα Λίζα» του 2003), δεν μπορείς να διακρίνεις ουδεμία που να μπορούσε να χριστεί διάδοχός της, σε διάρκεια και επιτυχία.

Θυμίζουμε 10 ρόλους από μια βασίλισσα του Χόλιγουντ που σημειώνουν απροσδόκητες επιλογές, αλλαγές πλεύσης και τελικά τον τρόπο που βρήκε η χαμογελαστή Τζούλια να απαγκιστρωθεί αλώβητη από το stardom και να ελευθερωθεί σε μια καριέρα επίγεια και καλλιτεχνικά αποδοτική.