Μόρτενσεν, Τζάκμαν, Σαλαμέ και σία: Οι ηθοποιοί της χρονιάς στο Hollywood Reporter - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
12:57
5/12

Μόρτενσεν, Τζάκμαν, Σαλαμέ και σία: Οι ηθοποιοί της χρονιάς στο Hollywood Reporter

Μόρτενσεν, Τζάκμαν, Σαλαμέ και σία: Οι ηθοποιοί της χρονιάς στο Hollywood Reporter

To Hollywood Reporter συγκέντρωσε τους ηθοποιούς, των οποίων οι ερμηνείες θα μας απασχολήσουν πολύ το επόμενο διάστημα, σε μία κουβέντα για σινεμά και ανασφάλεια.

Από τον Πάνο Γκένα

 

Το Hollywood Reporter μετά το roundtable για τις ηθοποιούς της χρονιάς συνεχίζει τις ανασκοπήσεις με τους καλύτερους ηθοποιούς, συγκεντρώνοντάς τους σε ένα στρογγυλό τραπέζι συζητήσεων, αποκαλύψεων και μαθημάτων υποκριτικής.

Ο «Υποψήφιος» Χιου Τζάκμαν που υποδύεται τον γερουσιαστή Γκάρι Χαρτ, ο Τιμοτέ Σαλαμέ ως εθισμένο στα ναρκωτικά «Beautiful Boy», ο Μαχερσάλα Άλι και ο συμπρωταγωνιστής του Βίγκο Μόρτενσεν στο κοινωνικό δράμα «Green Book» που κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης ταινίας στο National Board of Review, ο βετεράνος Ρίτσαρντ Γκραντ στο «Can you Ever Forgive Me?» και ο Βασιλιάς της Γουακάντα Τσάντγουικ - «Μαύρος Πάνθηρας» - Μπόουζμαν, μίλησαν για τους ρόλους που τους έφεραν φέτος σε αυτό το τραπέζι, τις ανασφάλειες των ηθοποιών και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στην ερώτηση αν φοβήθηκαν να ακολουθήσουν την υποκριτική, ο Γκραντ δηλώνει πως ο πατέρας του τον πέρασε για τρελό και ο Μπόουζμαν λέει πως «για 'μένα δεν ήταν καν πιθανότητα». Ο Βίγκο Μόρτενσεν σημειώνει ότι «Το χάος είναι πάντα εδώ. Προσπαθούμε να επιβάλουμε τάξη [...] Αλλά πραγματικά ο κόσμος μας είναι εντελώς τρελός συνεχώς», για το αν ποτέ έχουν κρίση αυτο-εκτίμησης, ενώ ο Τζάκμαν μοιράζεται μία προσωπική ιστορία του τραγουδιστή Ρίτσαρντ Μαρξ, που παραδέχεται πως δεν υπάρχει τελειομανία αλλά ανασφάλεια.

Επειδή οι περισσότεροι υποδύονται στις ταινίες τους αληθινά πρόσωπα, ο δημοσιογράφος Στίβεν Κάλογουεϊ του Hollywood Reporter ρώτησε τους ηθοποιούς ποιο ιστορικό, πραγματικό πρόσωπο θα καλούσαν σε δείπνο: «Τον Μπαράκ Ομπάμα» απαντά ο Άλι, ενώ ο Τζάκμαν «Τον Σωκράτη, τον πιο σοφό άντρα που έζησε ποτέ. Και θα ήθελα μερικές απαντήσεις»!

Δείτε τα βίντεο της απολαυστικής τους κουβέντας και τις φωτογραφίες του Hollywood Reporter στο gallery παραπάνω.