Τα character posters του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» ξεκαθαρίζουν ποιοί έχουν επιβιώσει μετά το snap - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
12:19
27/3

Τα character posters του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» ξεκαθαρίζουν ποιοί έχουν επιβιώσει μετά το snap

Τα character posters του «Εκδικητές: Η Τελευταία Πράξη» ξεκαθαρίζουν ποιοί έχουν επιβιώσει μετά το snap

Λιγότερο από ένα μήνα πριν την κυκλοφορία της ταινίας που κλείνει έναν μεγάλο κύκλο του Marvel Cinematic Universe, η εταιρία διαχώρισε τους επιζήσαντες και τα θύματα του Thanos. 

Από τον Τάσο Μελεμενίδη

 

Από το «Iron Man» του 2008 μέχρι και το πιο πρόσφατο «Captain Marvel», η Marvel κατάφερε μεθοδικά να γίνει συνώνυμο μιας δεκαετίας μπλοκμπάστερ που έγραψε τη δική της ιστορία μέσα από 21 ταινίες. Πριν μερικούς μήνες, «Ο Πόλεμος της Αιωνιότητας» συνόψισε ιδανικά τον «αιώνιο πόλεμο» μεταξύ των μπλοκμπάστερ στην εμπορική μάχη του box office και ξεπέρασε το φράγμα των 2 δισ. δολαρίων φτάνοντας την τέταρτη θέση στη λίστα των πιο εμπορικών ταινιών όλων των εποχών μετά τα «Avatar», «Τιτανικός» και «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει».

Επειδή το «Infinity War» έκανε σκόνη όχι μόνο τα ταμεία, αλλά και τους ήρωές του, η ανυπομονησία για τον τίτλο και τρέιλερ του επόμενου κεφαλαίου «Avengers» άγγιξε marvel-ικά επίπεδα τους τελευταίους μήνες. Ο τίτλος είναι πλέον δεδομένος («Endgame»), όπως και οι πρώτες σκηνές της ταινίας μέσα από τα τρέιλες που έχουν κυκλοφορήσει, όμως πολλοί είναι αυτοί που αδυνατούν να θυμούνται πόσοι και ποιοι ήρωες έχουν επιβιώσει του snap που έβαλε σε λειτουργία ο Thanos. 

Η Marvel κυκλοφόρησε χθες ένα featurette που μας προετοιμάζει για το «Endgame» αλλά και 32 (ναι, είναι 32 οι ήρωες!) character posters που διαχωρίζουν αυτούς που έχουν επιβιώσει του snap με αυτούς που έχουν γίνει σκόνη καθώς οι επιζήσαντες παρουσιάζονται σε έγχρωμα posters και τα θύματα σε ασπρόμαυρα - και όπως θα δείτε το τελικό αποτέλεσμα είναι ισόπαλο.

Δείτε τα posters, που δίνουν και την ευκαιρία να θυμηθούμε ένα τεράστιο σύνολο ηρώων. Η ταινία θα κυκλοφορήσει την Μ. Τετάρτη 24 Απριλίου στους κινηματογράφους από τη Feelgood.