Η Έιμι Άνταμς παίζει με «Αιχμηρά Αντικείμενα» και φωτογραφίζεται για το Hollywood Reporter - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
13:34
22/6

Η Έιμι Άνταμς παίζει με «Αιχμηρά Αντικείμενα» και φωτογραφίζεται για το Hollywood Reporter

Η Έιμι Άνταμς παίζει με «Αιχμηρά Αντικείμενα» και φωτογραφίζεται για το Hollywood Reporter

Ξέρουμε για ποια σειρά ανυπομονείτε αυτό το καλοκαίρι.

Από τον Πάνο Γκένα

 

Μία δημιουργική ομάδα που έχει συγκεντρώσει κινηματογραφικά βραβεία, εξαιρετικές κριτικές, μεγάλες πωλήσεις είναι υπεύθυνη για τη φιλόδοξη μεταφορά του μυθιστορήματος «Αιχμηρά Αντικείμενα» (Sharp Objects) για λογαριασμό του ΗΒΟ. Η συγγραφέας Τζίλιαν Φλιν («Gone Girl»), η σεναριογράφος του «Mad Men» Μάρτι Νόξον, η πέντε φορές υποψήφια για Όσκαρ, Είμι Άνταμς, και ο σκηνοθέτης Ζαν Μαρκ Βαλέ («Dallas Buyers Club»), φρέσκος μετά την επιτυχία του «Big Little Lies», έρχονται για να εμποτίσουν τα καλοκαιρινά βράδια σας με μυστήριο.

Με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς στις 8 Ιουλίου, το Hollywood Reporter συγκέντρωσε τη θηλυκή ομάδα για μία συνέντευξη σχετικά με τη σειρά, αλλά και τη θέση της γυναίκας-αντιηρωίδας την περίοδο του #MeToo (διαβάστε την όλη εδώ). «Κανείς δεν θέλει να διαβάσει ένα βιβλίο για δύσκολες γυναίκες», σημειώνει η Φλιν, η οποία δυσκολεύτηκε να πείσει τους εκδότες το 2005 για να κυκλοφορήσουν το βιβλίο της. 

Η Έιμι Άνταμς, η οποία φωτογραφήθηκε για το νέο τεύχος του Hollywood Reporter (δείτε τις φωτογραφίες στο gallery παραπάνω), περνά από τη μεγάλη στη μικρή οθόνη με τα «Αιχμηρά Αντικείμενα». Σχολιάζοντας την εμπειρία της όσο υποδυόταν τη βασική ηρωίδα, Καμίλ, η Άνταμς δήλωσε: «Ξυπνούσα κατά τη διάρκεια της νύχτας και ένιωθα έναν ανεξήγητο τρόμο και αηδία, και έπρεπε να βρω τρόπο να κρατώ απόστάσεις. Τούτου λεχθέντος, οι σκηνές που είχα με την Πατρίσια [σ.τ.σ. Κλάρκσον, η οποία υποδύεται τη μητέρα της Καμίλ], ήταν οι πιο δύσκολες.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη του βιβλίου

Η πρωταγωνίστριά του Καμίλ Πρίκερ, δημοσιογράφος, επιστρέφει ύστερα από χρόνια στη γενέτειρά της με αφορμή τους φόνους δύο νεαρών κοριτσιών την εξιχνίαση των οποίων καλείται να καλύψει για λογαριασμό της εφημερίδας της. Η επιστροφή της θα την αναγκάσει να έρθει ξανά σε επαφή με την οικογένειά της από την οποία έχει αποξενωθεί και θα ξαναξυπνήσει τις μνήμες της οικογενειακής τραγωδίας που βαραίνουν το παρελθόν της. Παράλληλα η αστυνομική έρευνα που διενεργείται μοιάζει αδιέξοδη και η μόνη λύση για να λυθεί το παζλ των φόνων είναι η κατάδυση της Καμίλ στην προσωπική της κόλαση. 

Μαζί με την Έιμι Άνταμς συμπρωταγωνιστούν η σπουδαία καρατερίστα Πατρίσια Κλάρκσον («Ο Παράδεισος είναι Μακριά», «Το Νησί των Καταραμένων»), ο Κρις Μεσίνα («Επιχείρηση Argo») και η Ελίζαμπεθ Πέρκινς («Big», «Οι Φλίντστοουνς»). 

Δείτε το τρέιλερ κι ετοιμαστείτε να «ξεφυλλίσετε» τις ανατριχιαστικές σελίδες του βιβλίου αυτό το καλοκαίρι!