Εντυπωσιακό διήμερο με Αλμοδόβαρ και «Rocky Horror» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
18:11
29/6

Εντυπωσιακό διήμερο με Αλμοδόβαρ και «Rocky Horror» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων [photos]

Εντυπωσιακό διήμερο με Αλμοδόβαρ και «Rocky Horror» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων [photos]

Μετά τον συγκινητικό Πέδρο Αλμοδόβαρ και την συναισθηματικά φορτισμένη προβολή της ταινίας «Όλα για τη μητέρα μου» (Παρασκευή, 26.06), ολοκληρώθηκε το Σάββατο 27.06, με το ανυπέρβλητο «The Rocky Horror Picture Show», το εντυπωσιακό διήμερο του 10ου Athens Open Air Film Festival που συνδιοργάνωσε με την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, προσφέροντας στους θεατές μια μοναδική διήμερη κινηματογραφική εμπειρία.

Από το cinemagazine.gr

 

H δεύτερη προβολή του 10ου Athens Open Air Film Festival πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 26.06 στον φιλόξενο χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, με το συγκινητικό και βαθιά ανθρώπινο «Όλα για την Μητέρα μου», του Πέδρο Αλμοδοβάρ κάτω από ακόμη μια γλυκιά, έναστρη βραδιά. 

Τους θεατές που έφτασαν από νωρίς στην Τεχνόπολη υποδέχτηκαν οι μεσογειακές μουσικές επιλογές του DJ Spector ο οποίος έκανε την αρμονική εισαγωγή στο ατμοσφαιρικό έργο του Αλμοδόβαρ από το βανάκι του Pepper 96.6.

Ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Λουκάς Κατσίκας, καλωσόρισε το κοινό, ευχαρίστησε την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για τη συνδιοργάνωση της προβολής και ειδικότερα τον Πρόεδρο της Τεχνόπολης, Κωνσταντίνο Δέδε και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, Κωνσταντίνο Μπιτζάνη οι οποίοι μάς τίμησαν με την παρουσία τους. 

Οι προβολές ολοκληρώθηκαν το Σάββατο με το διαχρονικά cult «The Rocky Horror Picture Show», γιορτάζοντας τα 45 χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του. Ο Λουκάς Κατσίκας, μίλησε για το πολιτιστικό φαινόμενο και όλο το τελετουργικό της ταινίας θυμίζοντας στους μεγαλύτερους και μαθαίνοντας στους μικρότερους πώς ξεκίνησε και πώς δημιουργήθηκε. Η προβολή έγινε σε άριστες οπτικοακουστικές συνθήκες, με ιδιαίτερη έμφαση στον συναυλιακού επιπέδου ήχο και την εξαιρετικής ποιότητας εικόνα, υπό την εποπτεία της ART OF SOUND, ενώ στους παρευρισκόμενους θεατές κράτησε συντροφιά το ειδικό mixtape που προηγήθηκε, με μουσικές εμπνευσμένες από την ταινία.  

Κλείνοντας τον λόγο του, ο Λουκάς Κατσίκας ευχαρίστησε θερμά, για ακόμη μια φορά, την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για την παραχώρηση του χώρου και τη συνδιοργάνωση, τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη και την μπύρα Fischer που δροσίζει γευστικά τις προβολές του καλοκαιριού.

Φωτογραφίες Παρασκευής 26.06 Νικόλας Κομίνης | Σαββάτου 27.06 Θοδωρής Μάρκου

Το 10ο Athens Open Air Film Festival συνεχίζει το καλοκαιρινό του κινηματογραφικό ταξίδι στην πόλη, μετατρέποντας αγαπημένες τοποθεσίες της Αθήνας σε εντυπωσιακά θερινά σινεμά. 

Επόμενο ραντεβού στο Λυκαβηττό, σε σπέσιαλ drive-in προβολή, με το νοσταλγικό «American Graffiti» του Τζορτζ Λούκας.  

Η προβολή πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Αθήνα. Την ταινία μάς παραχωρεί η Tulip Entertainment.

Τετάρτη, 1 Ιουλίου 2020.
Ώρα έναρξης: 21:30 | ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ | Διάθεση δελτίων εισόδου: μόνο ΟΝ LINE.
Προαύλιος χώρος θεάτρου Λυκαβηττού. Είσοδος αυτοκινήτων από οδό Σαρανταπήχου. 
Διαβάστε αναλυτικά εδώ: https://aoaff.gr/tainies/arthro/american_graffiti-15554407/

Για όλο το πρόγραμμα του 10ου Athens Open Air Film Festival επισκεφθείτε τα: www.cinemagazine.gr, www.aoaff.gr

#AthensPride  
#menoumeasfaleis
#aoaff10 #aoaff2020 #AOAFF #AthensOpenAirFilmFestival #Cinemagazine #Cinemagazine_gr #Σ #FischerBeer #ItsAboutTaste #ΟΠΑΝΔΑ #technopolis