Αλαν Ρίκμαν: 7 αξέχαστες ατάκες του Σέβερους Σνέιπ ? αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
11:00
14/1

Αλαν Ρίκμαν: 7 αξέχαστες ατάκες του Σέβερους Σνέιπ

Αλαν Ρίκμαν: 7 αξέχαστες ατάκες του Σέβερους Σνέιπ

Ο Αλαν Ρίκμαν, ένας από τους πιο αξιόλογους Βρετανούς ηθοποιούς έφυγε το 2016, αναπάντεχα από τη ζωή. Τα τελευταία χρόνια οι ταινίες «Χάρι Πότερ» εκτόξευσαν τη δημοφιλία του και οι φαν της σειράς αποχαιρετούν τον αγαπημένο τους Καθηγητή Σέβερους Σνέιπ, με τις 7 καλύτερες ατάκες/σκηνές του.

Ο αυστηρός, δύστροπος μα τελικά συνεπής, ρομαντικός Καθηγητής Σνέιπ με απίστευτο ταλέντο και πάθος για τις Σκοτεινές Τέχνες, αποδείχθηκε ένας από τους δημοφιλέστερους χαρακτήρες της σειράς των βιβλίων και ταινιών Χάρι Πότερ.

Ο Αλαν Ρίκμαν από το 2001 ως και το 2011 υπηρέτησε με συνέπεια τον χαρακτήρα με τα κρυφά κίνητρα και με πλήρη αφοσίωση στον διττό του ρόλο.  Διόλου τυχαία, ήταν ο μοναδικός από τους ηθοποιούς που γνώριζε πληροφορίες για το μέλλον της σειράς, μετά από συζητήσεις με τη συγγραφέα Τζ.Κ.Ρόουλινγκ.

Οι φαν του Χάρι Πότερ, εμβρόντητοι μετά την ανακοίνωση του θανάτου του το 2016, ετοίμασαν ένα μικρό φόρο τιμής θυμίζοντας τις καλύτερες ατάκες/σκηνές του Σνέιπ, όπως τον ερμήνευσε ο Αλαν Ρίκμαν.

(προσοχή περιέχει spoilers)