Μία ιδανική προβολή! Το «Μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων» στο Θέατρο Βράχων [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
21:26
26/6

Μία ιδανική προβολή! Το «Μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων» στο Θέατρο Βράχων [photos]

Μία ιδανική προβολή! Το «Μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων» στο Θέατρο Βράχων [photos]

Το 9ο Athens Open Air Film Festival συνεχίζει τις προβολές στην πόλη βρίσκοντας τις κατάλληλες τοποθεσίες για σπουδαίες ταινίες του παγκόσμιου κινηματογράφου!

Από το cinemagazine.gr
 
Χθες, το Θέατρο Βράχων - Άννα Συνοδικού έγινε το ιδανικό σκηνικό για την ταινία «Το Μυστικό του Βράχου των Κρεμασμένων» του Πίτερ Γουίαρ προσφέροντας στους θεατές μια μοναδική εμπειρία.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Λουκάς Κατσίκας, επισήμανε το ιδιαίτερο ταίριασμα χώρου και ταινίας αναφέροντας ότι αποτελεί «σκοπό του Φεστιβάλ να προσφέρει τέτοιου είδους εμπειρίες και ακολουθεί ίσως το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα με την επικείμενη προβολή των «Επικίδυνων Σχέσεων» στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας στη Πεντέλη, αυτό το Σάββατο, 29 Ιουνίου».

Στη συνέχεια ευχαρίστησε το Φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων» για την φιλοξενία και την Πρεσβεία της Αυστραλίας για τη σημαντική της υποστήριξη στη συγκεκριμένη προβολή και κάλεσε τον επιτετραμμένο της Πρεσβείας της Αυστραλίας στην Ελλάδα, κ. Andrea Biggie, o οποίος μίλησε με θερμά λόγια για τη σταθερή μας συνεργασία και ανέφερε ότι η συγκεκριμένη ταινία αποτελεί μέρος του λεγόμενου «νέου κύματος» του Αυστραλέζικου σινεμά.

Επόμενοι σταθμοί του 9ου Athens Open Air Film Festival

Πέμπτη 27.06.2019 | Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή
Η ΚΡΥΦΗ ΓΟΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΖΟΥΑΖΙΑΣ (THE DISCREET CHARM OF THE BOURGEOISIE) του Λουίς Μπουνιουέλ
Πρωταγωνιστούν: Φερνάντο Ρέι, Στεφάν Οντράν, Ζαν-Πιερ Κασέλ, Μισέλ Πικολί, Ντελφίν Σεϊρίγκ | Διάρκεια: 102’ | Ώρα έναρξης: 21.30

Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το PLEIN AIR FESTIVAL του ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Σάββατο 29.06.2019 | Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας
ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ (DANGEROUS LIAISONS) του Στίβεν Φρίαρς
Πρωταγωνιστούν: Γκλεν Κλόουζ, Τζον Μάλκοβιτς, Μισέλ Φάιφερ, Ούμα Θέρμαν, Κιάνου Ριβς | Διάρκεια: 119’ | Ώρα έναρξης: 21.30

Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το BRITISH COUNCIL (#British80).

H σινεφίλ μπύρα Fischer θα συνοδεύει γευστικά τις προβολές του φετινού κινηματογραφικού καλοκαιριού.

Το 9ο Athens Open Air Film Festival πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση του Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ) με προβολές, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, σε ξεχωριστές γωνιές της πόλης, αρχαιολογικούς χώρους, άλση, πλατείες και μερικά από τα ομορφότερα μουσεία και σημεία της Αθήνας, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Για περαιτέρω πληροφορίες συντονιστείτε στα www.cinemagazine.gr και www.aoaff.gr και στις σελίδες μας facebook / twitter / instagram.