Ο «Φανφαρόνος» κόρναρε στον υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
13:21
26/8

Ο «Φανφαρόνος» κόρναρε στον υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου [photos]

Ο «Φανφαρόνος» κόρναρε στον υπέροχο κήπο του Νομισματικού Μουσείου [photos]

Το αριστούργημα του Ντίνο Ρίζι ταξίδεψε στο παρελθόν τους θεατές του 9ου Athens Open Air Film Festival στον κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Από το cinemagazine.gr


Η πιο ταιριαστή προβολή μετά τις διακοπές πραγματοποιήθηκε χθες στον όμορφο και δροσερό κήπο του Νομισματικού Μουσείου, με τους Βιτόριο Γκάσμαν και Ζαν-Λουί Τρεντινιάν να ξεκινούν από το κέντρο της Ρώμης το ηλιοκαμένο road trip τους στο Λάτιο και την ακτογραμμή της Τοσκάνης. Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Λουκάς Κατσίκας, καλωσόρισε το κοινό και ανέφερε ότι το αδιαφιλονίκητο αριστούργημα του ιταλικού σινεμά από τον Ντίνο Ρίζι θα θυμίσει στους μεγαλύτερους σε ηλικία θεατές την παλιά Ελλάδα.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε για μια ακόμη φορά τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων για την υποστήριξη στις προβολές, την μπύρα Φίσερ που δροσίζει το κοινό μας και την Ιταλική Πρεσβεία και το Ιταλικό Μορφωτικό Ινστιτούτο για τη συνεργασία στην προβολή του «Φανφαρόνου».

Φωτογραφίες: Θάλεια Γαλανοπούλου

Επόμενος και τελευταίος σταθμός του Φεστιβάλ Θερινού Κινηματογράφου της Αθήνας, πριν παραδώσουμε τη σκυτάλη στις πολυαναμενόμενες 25ες Νύχτες Πρεμιέρας:

Τετάρτη 28.08.2019 | Θέατρο Δουργούτι

ΜΠΡΑΖΙΛ (BRAZIL) του Τέρι Γκίλιαμ Πρωταγωνιστούν: Τζόναθαν Πράις, Ίαν Χολμ, Ρόμπερτ Ντε Νίρο, Κάθριν Χέλμοντ, Μάικλ Πάλιν, Μπομπ Χόσκινς Διάρκεια: 132’ | Ώρα έναρξης: 21.00
Η προβολή πραγματοποιείται σε συνεργασία με το BRITISH COUNCIL (#British80).