Το 8o Athens Open Air και η «Μπλε ταινία» του Κισλόφσκι στην υπέροχη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
15:56
5/7

Το 8o Athens Open Air και η «Μπλε ταινία» του Κισλόφσκι στην υπέροχη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή [photos]

Το 8o Athens Open Air και η «Μπλε ταινία» του Κισλόφσκι στην υπέροχη Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή [photos]

Το Athens Open Air βρέθηκε και φέτος στον ειδυλλιακό κήπο της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής, όπου σε συνεργασία με το 2o Θερινό Φεστιβάλ Γαλλικού Κινηματογράφου του Γαλλικού Ινστιτούτου Αθηνών προβλήθηκε η «Μπλε ταινία» από την τριλογία «Τρία Χρώματα» του Κριστόφ Κισλόφσκι. 

Από το cinemagazine.gr

 

Παρά τη ζέστη της χθεσινής ημέρας, οι περισσότεροι από 500 θεατές απόλαυσαν το αριστούργημα του αγαπημένου Πολωνού σκηνοθέτη με την υπέροχη Ζιλιέτ Μπινός στη μικρή όαση της Γαλλικής Αρχαιολογικής Σχολής.

Η κα. Λετίσια Κιλίκ, Ακόλουθος Οπτικοακουστικών Μέσων της Πρεσβείας της Γαλλίας στην Ελλάδα με τον Λουκά Κατσίκα, Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Athens Open Air Film Festival και των Νυχτών Πρεμιέρας υποδέχθηκαν το κοινό και μίλησαν με θερμά λόγια για την σταθερή συνεργασία των δύο θεσμών.

Συνδιοργάνωση: Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων. Η Fischer Beer, η πιο σινεφίλ μπίρα, στηρίζει το 8ο Athens Open Air Film Festival και χαρίζει στιγμές δροσιάς και απόλαυσης στους λάτρεις του καλού κινηματογράφου.