Τo 8ο Athens Open Air Film Festival «διάβασε» τον «Άρχοντα των Μυγών» στο Νομισματικό Μουσείο [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
18:44
30/8

Τo 8ο Athens Open Air Film Festival «διάβασε» τον «Άρχοντα των Μυγών» στο Νομισματικό Μουσείο [photos]

Τo 8ο Athens Open Air Film Festival «διάβασε» τον «Άρχοντα των Μυγών» στο Νομισματικό Μουσείο [photos]

Το 8ο Athens Open Air Film Festival αποχαιρέτησε χθες το καλοκαίρι με μια αξέχαστη προβολή της αριστουργηματικής κινηματογραφικής διασκευής του κορυφαίου μυθιστορήματος του Γουίλιαμ Γκόλντινγκ «Ο Άρχοντας των Μυγών» σε σκηνοθεσία του Πίτερ Μπρουκ, στον μαγικό κήπο του Νομισματικού Μουσείου.

Από το cinemagazine.gr

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους θεατές που γέμισαν και φέτος τις προβολές και μας ακολούθησαν σε πλατείες, κήπους, πεζόδρομους ακόμα και στην Επίδαυρο! Ανανεώνουμε το καλοκαιρινό μας ραντεβού για του χρόνου και υποσχόμαστε υπέροχες προβολές εντός και εκτός Αθήνας.

Ευχαριστούμε πολύ για τη σταθερή τους υποστήριξη στη διοργάνωση του καλοκαιρινού κινηματογραφικού θεσμού όλους τους συνεργάτες: τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηνών, τη σινεφίλ μπύρα Fischer, που συνόδευσε γευστικά το Φεστιβάλ σε όλες του τις διαδρομές, εντός κι εκτός Αττικής το British Council για τη συνδιοργάνωση του Αφιερώματος «Κλασσικά Εικονογραφήμενα: Διαβάζοντας στη μεγάλη οθόνη» αλλά και στις υπόλοιπες προβολές των βρετανικών ταινιών.

Το ferryhopper που μας ταξίδεψε σε καλοκαιρινούς νησιωτικούς προορισμούς το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος το Festival Plein Air την Χαμένη Λεωφόρο του Ελληνικού Σινεμά, την Πρεσβεία της Ιρλανδίας, την Πρεσβεία των Η.Π.Α. στην Ελλάδα για την φετινή επιτυχημένη συνεργασία, τον Θοδωρή Βασιλόπουλο και την Art of Sound για την άρτια υλικοτεχνική υποστήριξη, τους φωτογράφους μας: Νίκο Κατσαρό, Ιωάννη Στεφανίδη και την Θάλεια Γαλανοπούλου την videographer μας Γεύη Δημητρακοπούλου το Athens Culture Net.

Τη σκυτάλη παίρνει το πολυαναμενόμενο 24ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, το απόλυτο κινηματογραφικό ραντεβού του φθινοπώρου.

Συντονιστείτε στο cinemagazine.gr και aiff.gr για όλα τα νέα του φεστιβάλ.

Κάντε join στο facebook event: https://www.facebook.com/events/252963318885678/