We are back! H πρεμιέρα του 10ου AOAFF στην Τεχνόπολη με «Jackie Brown» [photos] - αφιερωματα , photo gallery || cinemagazine.gr
ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ ΕΔΩ: ΑΡΧΙΚΗ / ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ / PHOTO GALLERY
18:01
26/6

We are back! H πρεμιέρα του 10ου AOAFF στην Τεχνόπολη με «Jackie Brown» [photos]

We are back! H πρεμιέρα του 10ου AOAFF στην Τεχνόπολη με «Jackie Brown» [photos]

Αισιόδοξα και με ενθουσιασμό ξεκίνησε χθες το κινηματογραφικό του ταξίδι στην πόλη το 10ο Αthens Open Air Film Festival.

Από το cinemagazine.gr

 

Συμβολικά και για να τιμήσουμε τη σταθερή μας συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, η οποία μας έχει χαρίσει μεγαλειώδεις σινεφίλ βραδιές κάτω από τα αστέρια, η πρώτη πανηγυρική προβολή του Athens Open Air Film Festival πραγματοποιήθηκε στην φιλόξενη, προσβάσιμη και ασφαλή #Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων με το «Jackie Brown» του Κουέντιν Ταραντίνο. 

Κατά την προσέλευση του πιστού μας κοινού αλλά και κατά τη διάρκεια της προβολής τηρήθηκαν απαρέγκλιτα και ευλαβικά όλα τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας και οι απαραίτητες αποστάσεις, σύμφωνα με τις προδιαγραφές που προβλέπονται για τα θερινά σινεμά. 

Οι θεατές κατέφθαναν ήδη από νωρίς για να προμηθευτούν τα δελτία εισόδου, τηρώντας τις αναγκαίες αποστάσεις μεταξύ τους γεμίζοντας τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της προβολής. 

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Athens Open Air Film Festival και του Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, Λουκάς Κατσίκας, καλωσόρισε κοινό και συνεργάτες και εξέφρασε την συγκίνησή του αλλά και όλης της ομάδας για το κατόρθωμα της φετινής διοργάνωσης μέσα σε νέες συνθήκες και αντίξοα δεδομένα. 

Ταυτόχρονα επέστησε την προσοχή του κοινού στις οδηγίες για την ασφαλή τους είσοδο στις προβολές και τους σύστησε να ενημερώνονται διαδικτυακά μέσα από τα site aoaff.gr και cinemagazine.gr καθώς φέτος, για λόγους προστασίας της δημόσιας υγείας, δεν τυπώσαμε ωρολόγια προγράμματα.

Κλείνοντας τον λόγο του, ευχαρίστησε θερμά την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων για την φιλοξενία και τη συνδιοργάνωση της σημερινής και αυριανής προβολής με το «Όλα Για τη Μητέρα Μου», του Πέδρο Αλμοδόβαρ και το θρυλικό «Rocky Horror Picture Show», τον συνδιοργανωτή και μακροχρόνιο συνεργάτη του Athens Open Air FIlm Festival, Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων και την Αθηναϊκή Ζυθοποιία που υποστηρίζει ενεργά το Φεστιβάλ όλα αυτά τα χρόνια και μας δροσίζει με την μπύρα Fischer. 

Απόψε, σας περιμένουμε στην προβολή της ταινίας «Όλα Για τη Μητέρα Μου» του Πέδρο Αλμοδοβάρ, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Ώρα έναρξης: 21.30Διάθεση δελτίων εισόδου: από 19.30 από την οδό Ιάκχου. 

Δείτε περισσότερα εδώ: www.aoaff.gr 
Όλο το πρόγραμμα του Φεστιβάλ εδώ: 
https://www.aoaff.gr/nea_aoaff_2018/arthro/10_athens_open_air_program-15554428/
#aoaff10
#aoaff2020
#AOAFF
#AthensOpenAirFilmFestival 
#Cinemagazine
#Cinemagazine_gr

#FischerBeer
#ItsAboutTaste
#ΟΠΑΝΔΑ
#technopolis